Lesley Dada neemt deel aan de nieuwe 'Expeditie Robinson'.
Volledig scherm
Lesley Dada neemt deel aan de nieuwe 'Expeditie Robinson'. © VIER

Ex-militair Lesley doet mee aan ‘Expeditie Robinson’: "Nóg extremer dan met het leger naar Kosovo"

TVExpeditie Robinson’ is terug van even weggeweest. Deelnemer Lesley (35) is alvast geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Zij is tweevoudig wereldkampioen thaiboksen. "Maar ook een mama die haar zoontje heeft gemist", zegt ze in Dag Allemaal.

5 reacties

 • Mathieu Peeters

  4 jaar geleden
  Er zijn er blijkbaar die veel blablabla doen en zelfs niet weten wat de woorden betekenen die ze gebruiken : extreme toestanden in Kosovo, dat zijn pure leugens. Net hetzelfde als dat ze haar kind miste, als dat de waarheid is deed ik daar niet aan mee. En dus blijf ik erbij dat het hele gedoe een Hoerennest is, en dat er niemand van de deelnemers moet klagen of zagen want ze wisten waar ze aan begonnen.
 • johan bertin

  4 jaar geleden
  heb in de baranja, kosovo, Sri Lanka (tsunami) en Libanon geweest, ok het is geen vakantie, maar in extreme omstandigheden.... ?????????
 • Ka Ka

  4 jaar geleden
  "Tussen opdrachten door konden we niets doen, en dan zat ik daar..." Dat is toch wel laag van VIER zeg..
 • Kris Heyvaert

  4 jaar geleden
  een grap of wat? heb zélf ook in Kosovo en Afghanistan gezeten met de krijgsmacht en haar omschrijving klopt volledig niet.. sinds wanneer heb je in extreme omstandigheden toegang tot bijv; je playstation, telefoon enzovoort?
 • baptist Van der Straete

  4 jaar geleden
  Extreem in Kosovo en Afghanistan? Kind stop met lullen. Voor sommigen is warm eten bereiden op een vuurtje extreem. Wat een onzin.