VTM
Volledig scherm
© VTM

Ex-K3'tjes Karen en Kristel delen tijdens finale ‘K2 zoekt K3' gebroken hartjes op Twitter

TVZaterdagavond verscheen een opmerkelijk bericht op de Twitter-pagina’s van Kristel Verbeke (45) en Karen Damen (47). De beide K3'tjes van het eerste uur deelden er een gebroken hartje, zonder verdere uitleg.

4 reacties

 • Robby Key

  1 maand geleden
  Ik had ook liever Diede zien winnen. Maar Julia was mijn tweede keuze
 • Patrick Peeters

  1 maand geleden
  Idd, Diede was de beste en de liefste. Ook heel kindvriendelijk. Ook voor mij had zij het K3tje moeten worden maar ik wens Julia het beste.
 • Jens van den Broeck

  2 maanden geleden
  Diede had de beste stem, iedereen weet dat zij daar had moeten staan. Gert is echter nooit fan geweest, wat er is gebeurd blijft een raadsel.
 • Ludo Timmerman

  2 maanden geleden
  Dus Kristel en Karen waren dus ook voor Diede. Ik ook. Diede heeft beste stem en kleurklank paste perfect bij k2. Erg leuke meid die Diede.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Kitty wilde in ‘Big Brother’ blijven ondanks overlijden van vader, maar wordt naar huis gestemd: “Ik ben stom geweest”
  Play
  TV
  2

  Kitty wilde in ‘Big Brother’ blijven ondanks overlijden van vader, maar wordt naar huis gestemd: “Stom geweest”

  ‘Big Brother’-bewoonster Kitty heeft vrijdag het zware nieuws te horen gekregen dat haar vader is gestorven. In de aflevering van zaterdagavond was dat moment te zien. Kitty koos ervoor om het huis niet te verlaten, omdat ze op voorhand al afspraken had gemaakt met haar familie en kinderen over de situatie. Uiteindelijk werd de keuze haar uit handen genomen: ze werd naar huis gestemd door de kijker.