VTM
Volledig scherm
© VTM

Ex-K3'tjes Karen en Kristel delen tijdens finale ‘K2 zoekt K3' gebroken hartjes op Twitter

TVZaterdagavond verscheen een opmerkelijk bericht op de Twitter-pagina’s van Kristel Verbeke (45) en Karen Damen (47). De beide K3'tjes van het eerste uur deelden er een gebroken hartje, zonder verdere uitleg.

4 reacties

 • Robby Key

  1 jaar geleden
  Ik had ook liever Diede zien winnen. Maar Julia was mijn tweede keuze
 • Patrick Peeters

  1 jaar geleden
  Idd, Diede was de beste en de liefste. Ook heel kindvriendelijk. Ook voor mij had zij het K3tje moeten worden maar ik wens Julia het beste.
 • Jens van den Broeck

  1 jaar geleden
  Diede had de beste stem, iedereen weet dat zij daar had moeten staan. Gert is echter nooit fan geweest, wat er is gebeurd blijft een raadsel.
 • Ludo Timmerman

  1 jaar geleden
  Dus Kristel en Karen waren dus ook voor Diede. Ik ook. Diede heeft beste stem en kleurklank paste perfect bij k2. Erg leuke meid die Diede.
 1. Hoge erfbelasting en geen geld geërfd: wat als je de ‘successierechten’ niet kan betalen?
  PREMIUM

  Hoge erfbelas­ting en geen geld geërfd: wat als je de ‘successie­rech­ten’ niet kan betalen?

  Als je - zoals in de laatste aflevering van Erfgenaam Gezocht het geval was - enkel vastgoed of een roerend goed erft, maar geen geld, dan moet je de erfbelasting uit eigen zak betalen. Maar wat als je het geld niet hebt en je kan wat je geërfd hebt niet snel genoeg verkopen om die vaak hoge ‘successierechten’ op te hoesten? Onze geldexpert Ayfer Aydogan geeft verhelderende antwoorden op negen prangende vragen. “Uitstel van betaling is niet voorzien.”
 2. Koen Wauters en Gert Verhulst presenteren de Kastaars: “Weet je nog Gert, toen we samen op de cover van 'Joepie' stonden?”
  PREMIUM
  Showbizz

  Koen Wauters en Gert Verhulst presente­ren de Kastaars: “Weet je nog Gert, toen we samen op de cover van 'Joepie' stonden?”

  34 jaar geleden stonden ze samen op de cover van de Joepie, dit weekend kruisen de paden van Gert Verhulst en Koen Wauters (beiden 55) opnieuw. De twee big shots van de Vlaamse televisie mogen samen met Danira Boukhriss de Kastaars! presenteren. In Dag Allemaal fileren ze in een uniek duogesprek het medialandschap én elkaars carrière. “Ik ben niet meteen fan van ‘De Verhulstjes’. Bij VTM wéten ze dat ze mij geen docusoap moeten voorstellen.”