Jon Stewart.
Volledig scherm
Jon Stewart. © Victoria Will/Invision/AP

Ex-gastheer van 'The Daily Show' Jon Stewart keert terug naar het scherm

TelevisieJon Stewart keert terug naar het scherm. De voormalige gastheer van 'The Daily Show' heeft namelijk een vierjarig contract afgesloten met HBO, zo meldt de zender vandaag. De comedian zal er zich bekwamen in het maken van beknopte digitale content voor HBO Go en HBO NOW. De zender sluit evenwel niet uit dat Stewart op termijn ook opnieuw bij andere film- en televisieprojecten betrokken zal worden.

 1. “Het kwetst en is gewoonweg fout”: Amerikaanse Sesamstraat maakt TV-special over racisme
  TV

  “Het kwetst en is gewoonweg fout”: Amerikaan­se Sesam­straat maakt TV-special over racisme

  Amerikaans poppenspelprogramma ‘Sesame Street’ pleit al 50 jaar lang voor inclusiviteit. Met oog op de recente ophef over het politiegeweld tegen zwarte mensen in de VS, besloten de bewoners van de vriendelijkste straat in New York een tv-special te lanceren over dit alsmaar groeiende probleem. De video wil racisme verstaanbaar maken voor kinderen en hun tonen hoe ze hier het best mee kunnen omgaan.
 2. De “lelijke” sokken van Riadh Bahri en de hoogtevrees van Herman Brusselmans: dit waren de beste momenten uit de zesde ‘Slimste Mens’-aflevering
  Play
  TV

  De “lelijke” sokken van Riadh Bahri en de hoogte­vrees van Herman Brussel­mans: dit waren de beste momenten uit de zesde ‘Slimste Mens’-aflevering

  Komen, zien en glorieus overwinnen: het is enkel de ‘groten’ gegeven. En dus is VRT-journalist Riadh Bahri (32) een grote Slimste Mens-kandidaat. Hij blies bij zijn debuut de concurrentie met de vingers in de neus weg. Vooral met een fenomenale filmpjesronde waarin hij liefst 320 seconden bij elkaar speelde om met 594 seconden de tweede hoogste score ooit te halen in de quiz. Dat hij tijdens de aflevering voor wat wrevel zorgde was meteen vergeten.
 1. Aap moet identiteit prijsgeven: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 6
  TV

  Aap moet identiteit prijsgeven: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 6

  Een nieuwe vrijdag, een nieuwe ‘The Masked Singer’. Ook tijdens de zesde show zetten Jens Dendoncker (30), Julie Van den Steen (28) en Karen Damen (45) hun speurtocht naar de bekende gezichten achter de maskers onverminderd verder. Ze kregen deze keer de hulp van gastspeurder Vincent Banić (32), al moest er ook weer afscheid worden genomen van een deelnemer. Deze keer werd Aap naar huis gestuurd, maar wie zat er nu eigenlijk verstopt achter het masker?