Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Eve Van Avermaet verdwijnt uit ‘Thuis’: “De timing van deze exit komt me goed uit”

TVWat een spektakel maandag in ‘Thuis’. Het leek wel een seizoensfinale, want wolf in schapenvacht Jacques liet de wagen van Roxanne zomaar exploderen. En zo verdwijnt het pittige personage van Eve Van Avermaet (28), dochter van Bart (Waldek), letterlijk met een luide knal uit de serie. Iets wat haar niet verteld werd toen ze gevraagd werd voor de rol: “Maar na een paar weken begreep ik ook wel dat Roxanne voor iets te veel ophef zorgde.”

5 reacties

 • erik ramaekers

  3 maanden geleden
  Gaston Weeckers Sinds corona is er geen enkele vrijscene meer geweest,zelfs geen kus
 • Vos Francis

  3 maanden geleden
  Ik had moeite om haar te verstaan. Ze sprak zo binnensmonds. Tijd om daar wat aan te doen.
 • Chris Goossens

  3 maanden geleden
  Ze deed het wel goed, zat onmiddellijk goed in haar rol. Jammer genoeg zijn dat soort rollen geen lang leven bedeeld.
 • Gaston Weeckers

  3 maanden geleden
  Weer een goede actrice weg uit thuis waar is de tijd je nog verlangde naar de volgende aflevering te zien.Het is altijd het zelfde nu dat je ziet ruzie,seks,haat.
 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Als een actrice uit de reeks geschreven word, omdat de kijkers haar zo erg vinden en een echte bitch, dan is dit teken van een heel goede actrice, als de kijkers er zo danig in meeleven en vergeten dat ze naar een soap kijken, bewijst dit dat de actrice meer dan 100 procent geslaagd is in haar kunnen, jammer dat de regisseurs de twijfel er niet in hielden en haar lieten come backen, ze is een geloofwaardig acteur net als haar vader, We kijken uit naar andere rolle met deze madam proficiat.