Erotiek en spanning deze week in ‘Familie’: Tony en Hanne duiken in bed en de moordenaar van Paul is gekend

TVEen meeslepende mix van spanning en erotiek, deze week in VTM-soap ‘Familie’. De compleet onverwachte wending, waarbij Hanne (Margot Hallemans) plots introk bij haar ontvoerder en psychopaat Tony (Jeroen Van Dyck), krijgt meer en meer gevolgen én gaat doorwegen op de familiale banden.

7 reacties

 • Maurice Keukelaers

  11 maanden geleden
  En zeggen dat we vroeger gelachen hebben met het mopje van die Egyptische mummie die vroeg of Peyton Place nog altijd bezig was. Dit is gewoon om te bleiten.
 • Carina Holemans

  11 maanden geleden
  Ik ben al jaren grote fan van familie , En vind het juist heel mooi dat Hanne en Tonny nu verliefd zijn spijtig voor Quinten maar dit is het leven aan het weer en de liefde kunt ge niks veranderen moet ge nemen zoals het komt
 • Bieke Cuyt

  11 maanden geleden
  Tis heel raar aant worden familie en eigenlijk ik kijk niet meer elke dag steekt gewoon wat tegen hanne en tony ook wie heeft dat bedacht ffff sorry denk dat ze familie echt moeten gaan herlezen en herschrijven.
 • IRMA TIELEMANS

  11 maanden geleden
  hebben we in deze tijden geen goed nieuws nodig in plaats alle miserie??? het is echt grote flauwekul aant worden ik ga lopen als famillie begint
 • Marco Di Scarpa

  11 maanden geleden
  Ik ben reeds zeer lang familiekijker maar heb de laatste tijd heel wat bedenkingen. Zo worden er plots extreem lang gerekt en zijn er situaties die zich slechts uitzonderlijk in het werkelijke leven zich voordoen. Concreet: de verhalen worden te langdradig en zijn nog weinig geloofwaardig. Ik vrees dat ik ga moeten afhaken.