SBS
Volledig scherm
© SBS

Erik was zes keer bijna dood en kandidaat zorgt voor topscore: dit was aflevering twee van ‘De Slimste Mens’

TVHet ticket voor een derde aflevering in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ lag zomaar voor het grijpen, maar een compleet blokkerende Niels Destadsbader verprutste zijn finale hopeloos. Het kostte hem dan ook even om de nederlaag door te slikken. Voordien was nieuwkomer Wiam, de Antwerpse internet-sensatie, duidelijk veel te sterk voor haar tegenstanders. Ze haalde haast moeiteloos de derde hoogste Slimste Mens-score ooit.

8 reacties

 • Jef Salgado

  1 maand geleden
  De fut is eruit inderdaad. Met kandidaten als die Dorianne gaat iedereen slapen om 21.30 uur .
 • Johan hendrickx

  1 maand geleden
  Zijn goed op weg om 2e Blokken te worden, uitgemolken tot en met en flauwe grappen.
 • Jeroen Custers

  1 maand geleden
  Format is al jaren zo uitgemelkt. Vragen worden duidelijk afgestemd op de nieuwe kandidaten om high-scores te halen, moppen die men al drie dagen voelt aankomen, soms zou het mij zelfs niet verwonderen als kandidaten al op voorhand bepaalde antwoorden krijgen om de grapjes te laten werken, allee, poging tot, want grappig is het ook al niet meer. Vorig jaar keek ik nog een sporadisch, maar nu helemaal afgehaakt, het is geen quiz, het is geen comedy, het is gewoon op.
 • michel vandewiele

  1 maand geleden
  We zijn eindelijk verlost van mr. Destadsbader die dacht dat hij iedereen er kon uitspelen en het toch opnieuw niet kon laten misbruik te maken van het programma om reclame te maken voor zijn show. Dus zoals in de homo universalis : tot nooit meer !
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Net zoals de meeste ‘komische’ programma’s zit dit ook vol met voorgrkauwde mopjes. Laat maar dus, ik doe wel wat leukers ondertussen
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. RECENSIE. ‘Hawkeye’: “Er zit meer in een tweederangspersonage dan u denkt”
  Play
  TV

  RECENSIE. ‘Hawkeye’: “Er zit meer in een tweede­rangs­per­so­na­ge dan u denkt”

  Thor is een god, Iron Man is een miljardair en Hawkeye (…), wel, hij heeft een kruisboog. Het internet produceerde al bakken vol memes die de draak steken met de ietwat saaie superheld zonder superkrachten. Kan Disney+ erin slagen om van een personage dat van nature niet genoeg star power bezit om een filmpubliek te lokken, de nieuwste tv-hit te maken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.