Erik Van Looy kent ‘Slimste Mens’-nieuwkomer Jeroen Perceval redelijk goed: "We zijn ooit samen in de sauna beland”

TVVanavond maakt Jeroen Perceval (43) zijn opwachting in ‘De Slimste Mens’. Of hij effectief zal winnen, valt nog af te wachten, maar volgens Erik Van Looy, die Perceval goed kent, is hij alvast een kanshebber. “Hij is echt een hele fijne gast. We zijn al een paar keer samen iets gaan eten.”

 1. Ingeborg neemt je in ‘De kijk van Ingeborg’ mee achter de schermen van ‘Million Dollar Island’: “Ik voel me doodziek”
  TV

  Ingeborg neemt je in ‘De kijk van Ingeborg’ mee achter de schermen van ‘Million Dollar Island’: “Ik voel me doodziek”

  Ingeborg geeft je vanaf maandag een unieke blik achter de schermen van ‘Million Dollar Island’ in ‘De kijk van Ingeborg’, hier op hln.be. Zo onthult ze dat ze co-presentator Dennis van der Geest pas voor het eerst ontmoette op de luchthaven van Schiphol. “Wat ik voel? Heel veel gratitude”, lachte Dennis, alluderend op haar veelgedeelde hit over zelfzorg. Ingeborg die net na de landing al meteen doodziek wordt, vriendjes wordt met een kitten vol zandvlooien en alle andere avonturen van de presentatrice: het zijn de beelden die je niet in ‘Million Dollar Island’, maar wel ‘De kijk van Ingeborg’ krijgt te zien.
 2. Erik Goossens verdwijnt uit ‘Thuis’: “Toen ik hoorde dat ik moest sterven, dacht ik: ‘Oei, deed ik het dan niet goed?’”
  TV
  2

  Erik Goossens verdwijnt uit ‘Thuis’: “Toen ik hoorde dat ik moest sterven, dacht ik: ‘Oei, deed ik het dan niet goed?’”

  ‘Thuis’ blijft voor suspense zorgen, want vrijdag kreeg de rechtszaak van Silke tegen Dries een wel zeer onverwachte wending. Advocaat Alexander Cosyns kwam niet opdagen op de zitting en pas op het einde van de aflevering werd ook duidelijk waarom. De raadsman lag in zijn kantoor in een plas bloed en bleek koelbloedig vermoord. Wie is de dader? Wij lijsten de verdachten op. En wat vindt Erik Goossens (55) van zijn definitieve exit na amper een jaar?