Erik Van Looy en James Cooke
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Van Looy en James Cooke © SBS

Erik Van Looy is de eerste gast in ‘James de musical’: “Plots lag dé cowboy van Village People naakt op bed”

TV“Mocht ik even open zijn als de Planckaerts en de Pfaffs, zou ik misschien een docureeks krijgen”, lacht Erik Van Looy (60). Dus blijft het voorlopig bij een musical. Als eerste gast in het nieuwe seizoen van ‘James de musical’ en met de poedelnaakte cowboy van Village People in de hoofdrol én in de studio.

  1. Hetze rond ‘Squid Game’-reality blijft duren: “Gemartelde deelnemers overwegen rechtszaak en duo dat seks had moest spel verlaten”
    TV

    Hetze rond ‘Squid Ga­me’-reality blijft duren: “Gemartelde deelnemers overwegen rechtszaak en duo dat seks had moest spel verlaten”

    Er blijven bij Britse media horrorverhalen binnenstromen over de opnames van een realityreeks die gebaseerd is op de populaire serie ‘Squid Game’. Volgens Daily Mail overweegt een tiental deelnemers zelfs klacht in te dienen tegen streamingdienst Netflix, die het tv-spel produceert. De kandidaten zeggen “als beesten behandeld te zijn” op de set. Bovendien beweert de Britse krant dat een duo het spel moest verlaten nadat bleek dat ze de lakens hadden gedeeld in het hotel waarin de kandidaten verbleven.