Marco Borsato en Conner Rousseau komen alvast naar 'Het Huis'
Volledig scherm
PREMIUM
Marco Borsato en Conner Rousseau komen alvast naar 'Het Huis' © De Roma/Photo News

Eric Goens stelt kandidaten van nieuw seizoen ‘Het Huis’ voor: “Eddy Planckaert heeft dingen verteld die absoluut nog niet geweten zijn”

TVEric Goens brak vorig jaar nog records door in 'Het Huis' met Marc Coucke (56) de rijkste en met Jacques Vermeire (70) de oudste gast te ontvangen. Dit najaar heeft de reportagemaker met Vooruit-boegbeeld Conner Rousseau (28) de jongste voorzitter 24 uur te gast en met zanger Marco Borsato (54) de Nederlander met het strafste palmares in Vlaanderen. Een overzicht van alle kandidaten, en waarom er maar één vrouw tussenzit.

 1. Is Herman Brusselmans bereid zijn haren af te knippen in ‘Waarheid Durven of Doen’?
  Play
  TV

  Laat Herman Brussel­mans zijn haren afknippen in ‘Waarheid Durven of Doen’?

  Vanavond brengen Kathleen Aerts, Kim Van Oncen, Herman Brusselmans en Gloria Monserez samen de avond door in ‘Waarheid Durven of Doen’ op VTM. Één van de opdrachten is: wie laat zijn haar door één van de anderen knippen? Als enige man in het gezelschap, stelt Herman zich kandidaat en Kim neemt alvast de schaar bij de hand, maar ze mag slechts een centimeter van zijn lange lokken afknippen. “Ha neen, hé? Ik kies de coupe! Dus laat het los. Al uw punten zijn gespleten, maak er niet zo’n drama van!”, lacht Kim, maar ze vangt helaas bot.
 2. Netflix deelt nieuwe teaser van laatste seizoen ‘La Casa de Papel’
  Play
  TV

  Netflix deelt nieuwe teaser van laatste seizoen ‘La Casa de Papel’

  Fans van ‘La Casa de Papel’ wachten momenteel vol ongeduld op het vijfde en laatste seizoen van de populaire Netflixreeks. Iets wat op zich al erg genoeg is, want het laatste deel laat nu al een tijdje op zich wachten. Al trekken ze zich bij het streamingplatform daar niet veel van aan. En om het allemaal nog een beetje erger te maken, deelde Netflix nog een nieuwe teaser van het allerlaatste seizoen van de Spaanse serie.