Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
Sihame El Kaouakibi. © BELGA

Eric Goens draait voor Eén docureeks over 'gevallen' Sihame El Kaouakibi. “Onbegrijpelijk”, reageert Open Vld voorzitter Lachaert

TVReportagemaker Eric Goens (52) is in alle stilte al maanden aan het werken aan een documentaire over het leven van de ‘gevallen’ Sihame El Kaouakibi (35), de Belgische politica, ondernemer en activiste voor rechten van jongeren. Het resultaat zal op Eén te zien zijn.

173 reacties

 • Arthur Tchikaya

  3 maanden geleden
  Jan en alleman heeft in alle tonen en zonder dossierkennis zijn mening over haar kunnen geven. Maar haar eenzelfde recht geven is blijkbaar heiligschennis.
 • Peter Dauwe

  3 maanden geleden
  Iedereen gaat toch kijken? Uit nijd, afgunst , jaloezie of nieuwsgierigheid. Maakt niet uit uiteindelijk! Kijkcijfers boys and girls.
 • Franc saas

  3 maanden geleden
  ja Lachaert heeft schrik voor zijn partij en partij genoten hé ...hoe zou je zelf zijn.
 • Kenny brusseel

  3 maanden geleden
  Ja nog meer met ons lachen hoe ze gefoefelt heeft met ons belastingensgeld, en daar gaat ons belastingsgeld naartor voor zulke programma te maken
 • jan boden

  3 maanden geleden
  De wanpraktijken van de Vlaamse liberalen kunnen niet genoeg aan de kaak worden gesteld. Het belastinggeld is alleszins heel goed besteed.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Liefdeskriebels spatten van het scherm in ‘Cupido ofzo’
  TV
  1

  Liefdes­krie­bels spatten van het scherm in ‘Cupido ofzo’

  Het eerste seizoen was een schot in de roos, maar het tweede seizoen van ‘Cupido ofzo’ hinkt wat achterop. Na een valse start vorig najaar werden de afleveringen opgespaard tot januari en met 250.000 live kijkers vorige week brak het datingbureau voor jongeren met een beperking opnieuw geen potten. Toch is er sinds het eerste seizoen niets veranderd. De deelnemers zijn nog net zo schattig, de gevoelens even echt.