Sarah Michelle Gellar in 'Buffy The Vampire Slayer'.
Volledig scherm
PREMIUM
Sarah Michelle Gellar in 'Buffy The Vampire Slayer'. © gratis

“Er is tijdens de opnames veel schade aangericht”: werken bij ‘Buffy The Vampire Slayer’ was geen pretje

TV25 jaar geleden maakte de wereld voor het eerst kennis met de meest ravissante vampierendoder uit de tv-geschiedenis. ‘Buffy The Vampire Slayer’ groeide in 1997 meteen uit tot een wereldwijde hit en staat intussen te boek als een ware cultklassieker. Achter de schermen van de tienerserie ging het er echter minder rooskleurig aan toe. Zo zorgde het divagedrag van hoofdrolspeelster Sarah Michelle Gellar (44) regelmatig voor spanningen, bleek David Boreanaz (53) iets te graag uit de kleren te gaan en kwam ook regisseur en bedenker Joss Whedon (57) onder vuur te liggen. “De sfeer was verschrikkelijk. Tot op de dag van vandaag ben ik getraumatiseerd.”

2 reacties

 • jamel el arras

  8 maanden geleden
  Uit eindelijk heb je geld genoeg om lang een schone leven te leiden zij blij dat je nog leeft en het heel goed hebt
 • Frank Louman

  8 maanden geleden
  blijft een goeie serie , de acteurs hebben nog jaren na de serie hypocriet blijven doen over hoe leuk het was en nu 20 jaar later is het ocharme miserie. Daar kan ik toch ook geen respect voor opbrengen.
 1. Geena Lisa (50) na 22 jaar ontslagen bij VRT: “Mijn ontslag geeft me de kans om voluit voor mijn passie te gaan”
  BV
  68

  Geena Lisa (50) na 22 jaar ontslagen bij VRT: “Mijn ontslag geeft me de kans om voluit voor mijn passie te gaan”

  Net als tientallen andere collega’s, kreeg ook Geena Lisa Peeters (50) slecht nieuws te horen bij de VRT. “Ik neem ook gedwongen afscheid. Geen plaats voor een interne coach bij VRT”, schreef het schermgezicht op Facebook. “Ik ben dankbaar voor de vele prachtige jaren”, laat ze weten in een eerste reactie. Geena Lisa was 22 jaar lang in dienst bij de VRT en was vooral bekend als omroepster en presentatrice van programma’s als ‘Fata Morgana’.
 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.