'Jupiler Pro League'
Volledig scherm
'Jupiler Pro League' © BELGA

Er is alléén een bal op de tv: ‘Thuis’ en ‘Het journaal’ moeten wijken voor WK

TVDe bal rolt weer. Dit seizoen staat de voetballiefhebber voor een bomvolle kalender. En dan worden de Jupiler Pro League en Europese competities in november en december nog eens onderbroken door het WK Voetbal in Qatar. Zelfs ‘Thuis’ moet voor het eerst wijken voor Koning Voetbal.

15 reacties

 • Inge de klerk

  2 maanden geleden
  Dit is toch ongelooflijk en schandalig. De niet voetbalkijkers betalen ook meer dan genoeg om naar hun favoriete programma's als Thuis en het journaal te kijken. Zend die voetbal toch op een andere zender uit
 • willem merken

  4 maanden geleden
  Zend dan uit op Canvas.
 • Wouter Van de Walle

  4 maanden geleden
  Goede keuze
 • Ann Verschueren

  4 maanden geleden
  Wielrennen en voetbal , blijkbaar de enige twee sporten waarvan de Belg houdt? Of de enige twee waar zoveel geld mee gemoeid is? En dan betalen we daarvoor zoveel abbonnementsgeld tv. Aparte zender graag aub?
 • Jean Emare

  4 maanden geleden
  Waarom dan niet op een andere vrt zender?!
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. REALITYCHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wolven’-gezicht Jill Cnudde zet belangrijke stap
  TV

  REALITY­CHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dut­ch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wol­ven’-ge­zicht Jill Cnudde zet belangrij­ke stap

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
 3. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.