'Jupiler Pro League'
Volledig scherm
'Jupiler Pro League' © BELGA

Er is alléén een bal op de tv: ‘Thuis’ en ‘Het journaal’ moeten wijken voor WK

TVDe bal rolt weer. Dit seizoen staat de voetballiefhebber voor een bomvolle kalender. En dan worden de Jupiler Pro League en Europese competities in november en december nog eens onderbroken door het WK Voetbal in Qatar. Zelfs ‘Thuis’ moet voor het eerst wijken voor Koning Voetbal.

14 reacties

 • willem merken

  2 maanden geleden
  Zend dan uit op Canvas.
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Goede keuze
 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Wielrennen en voetbal , blijkbaar de enige twee sporten waarvan de Belg houdt? Of de enige twee waar zoveel geld mee gemoeid is? En dan betalen we daarvoor zoveel abbonnementsgeld tv. Aparte zender graag aub?
 • Jean Emare

  2 maanden geleden
  Waarom dan niet op een andere vrt zender?!
 • Jelle van Elsacker

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat ze de kampioenen blijven uitzenden.
 1. De eerste euforie is voorbij in ‘Blind getrouwd’: “Als we eerlijk zijn, is het bij iedereen ingewikkeld”
  Play
  TV
  23

  De eerste euforie is voorbij in ‘Blind getrouwd’: “Als we eerlijk zijn, is het bij iedereen ingewik­keld”

  In ‘Blind getrouwd' staat er een tochtje met de boot op de planning voor de koppels. Het ideale moment om te ontspannen, maar ook om even bij elkaar te polsen hoe het gaat. Zo grappen de deelnemers dat ze hun Facebook-status moeten veranderen naar ‘Het is ingewikkeld’, “want als we eerlijk zijn is het bij ons allemaal ingewikkeld, hé”, klinkt het. En daar is Lien erg blij mee. “Het helpt zeker als Joren mopjes maakt, maar het is ook fijn dat de anderen bevestigen dat het bij hen ook niet altijd rozengeur en maneschijn is. Dat maakt het plezanter om alles wat meer te relativeren.”
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.