The Old Man
Volledig scherm
PREMIUM
The Old Man © RV

Er bestaan Amerikaanse topreeksen waar u nog nooit van gehoord heeft. Hoe komt dat?

TVOndanks de barrage aan streamingdiensten gebeurt het nog altijd dat uitstekende reeksen uit de VS hier in Vlaanderen pas veel later – of zelfs helemaal niet – op uw scherm verschijnen. Zoals ‘The Old Man’ met Jeff Bridges, al maanden uit maar pas sinds een week te zien op Disney+. En de bejubelde nieuwe ‘Star Trek’-reeks staat zelfs nergens op de planning. Hoe kan zoiets vandaag nog? “De markt is zo complex en versnipperd”, klinkt het, en daar is ‘The Handmaid’s Tale' een zeer goed voorbeeld van.

1 reactie

 • Patrick Verbelen

  2 maanden geleden
  Star Trek Strange New Worlds, al maanden geleden gezien. ‘The Old Man’ hoog van de toren geblazen serie, Five days at memorial, wat een miskleun. Veel van die Amerikaanse series zijn het kijken niet waard, momenteel scoort Lord of the rings – The Rings of Power goed, prachtig gefilmd maar er zit geen verhaal in.
 1. 

Paul D’Hoore en Celine Van Ouytsel winnen het eerste seizoen van ‘Even Goeie Vrienden’
  Play
  TV

  Paul D’Hoore en Celine Van Ouytsel winnen het eerste seizoen van ‘Even Goeie Vrienden’

  Een kleine maand geleden waren ze nog onbekenden voor elkaar, maar de afgelopen weken ontpopten ze zich tot een ijzersterk team. Paul D’Hoore (63) en Celine Van Ouytsel (26) zijn de allereerste winnaars van de quiz ‘Even Goeie Vrienden’. Het duo nam het donderdagavond op tegen Kelly Pfaff en Jeroen Verdick en wonnen nipt met 14 versus 12 punten. Het geheim van hun succes: de kalmte bewaren. En dat was volgens Celine vooral de verdienste van haar quizpartner: “Ik ben een stresskip, maar Paul bleef altijd kalm.” En ook Paul had nog mooie woorden voor de ex-Miss België: “Zonder haar was ik hier niets geweest.”
 1. ‘My Next guest’: David Letterman reist naar Kiev voor een interview met president Zelensky
  Play
  TV

  ‘My Next guest’: David Letterman reist naar Kiev voor een interview met president Zelensky

  David Letterman (75) is naar Kiev gereisd voor zijn grootste interview tot nu toe. Vanaf maandag 12 december kan je op Netflix de volgende aflevering van ‘My Next Guest Needs No Introduction’ kijken dat in het teken staat van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky (44). Het interview werd in oktober opgenomen in een metrostation, 90 meter onder de grond, om veiligheidsredenen. “Dit heb ik nog nooit gedaan”, vertelt Letterman in de trailer. “Ik weet niet wat ik moet verwachten. Een week voor ik naar Kiev kwam, lanceerde Rusland weer raketten op de stad.”
 2. Hoe Amber streed om het hart van William alsnog te veroveren. Hoe gaat het 6 maanden na ‘Boer zkt vrouw’ met hen?
  Play
  Showbits
  5

  Hoe Amber streed om het hart van William alsnog te veroveren. Hoe gaat het 6 maanden na ‘Boer zkt vrouw’ met hen?

  Hoe gaat het - zes maanden na de laatste aflevering van ‘Boer zkt vrouw’ - met cowboy William en Amber? Met die vraag trekt Senne naar de ranch in Westerlo. ‘Complicated’, zo kon je de relatiestatus tussen de twee nog het best omschrijven. Op het einde van de opnames waren ze geen koppel, maar nadien groeide uit de vriendschap toch een romance. Die omschreven ze eerst als ‘exclusief daten’, maar nu kiezen ze ook officieel voor elkaar. Bekijk het in een nieuwe Showbits.