Emotionele Nora Gharib ontdekt de kunst van loslaten in ‘Een Echte Job’: "Anders ga je er zelf onderdoor”

TVNora Gharib (28) wordt tijdens haar stage in ‘Een Echte Job’ geconfronteerd met een moeilijk moment en leert een belangrijke les over loslaten. Wanneer de gezondheid van een patiënt onverwacht een duik neemt, krijgt de actrice het moeilijk. “Ik vind dit allemaal heel erg.”

3 reacties

 • alfons schouwaerts

  5 maanden geleden
  Hoe komt het dat in korte tijd enkele BV klaargestoomd kunnen worden om te helpen, en tijdens een pandemie dit niet mag kan zonder de nodige diploma
 • monique dewaele

  5 maanden geleden
  dit zegt heel veel positiefs over Nora - een jonge vrouw met hart op juiste plaats maar in de zorg moet je kunnen loslaten anders ga je er aan tenonder
 • Fanny Konings

  5 maanden geleden
  Zeker in een oorlogssituatie, pandemie moet je professioneel loslaten om te kunnen functioneren , een situatie waar je in deze job vroeg of laat in terecht komt en waar je bovendien voor koos om er te zijn waar dan nodig en dient geleerd.
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.