Emotioneel moment: James Cooke verrast Inge met een ‘Extreme Makeover’ voor haar huis

TVIn ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ nemen vrienden, familie en buren het huis onder handen van een gezin dat een zware tegenslag heeft gekend. De bus dropt presentator James Cooke bij Inge en Noah, die het goede nieuws te horen krijgen. Dat zorgt voor heel wat emotie.

5 reacties

 • Anne Marie De Keersmaecker

  2 maanden geleden
  Er zal altijd kritiek zijn op een programma en ja er zijn vele mensen die hulp nodig hebben maar gun die mensen toch dat geluk. Dit programma gaat wel over mensen die iets erg meemaken of meegemaakt hebben, zij hebben dat niet gevraagd dus mensen wees niet zo zuur. Dat programma bewijst dat Vlamingen warme mensen zijn en als u zulke mensen kent, help ze dan i.p.v. zo te denken.
 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  Het gaat om het programma maken, niet om de mensen.
 • Agnes Volginsky

  2 maanden geleden
  Ik geef Peter enigzins gelijk , maar achter gesloten deuren halen ze geen kijkcijfers hé , en daar draait het waarschijnlijk wel om .
 • peter lemmens

  2 maanden geleden
  Groot gelijk Peter van Endert. Meer dan de helft van de bevolking heeft hulp nodig momenteel. Het is niet dat ik die mensen dat niet gun maar denk aub aan die andere mensen waar ze niet langs komen.
 • Peter Van Endert

  2 maanden geleden
  Dit is nu een programma dat ze niet zouden mogen uitzenden er zijn zo veel mensen waar dit zou moeten gebeuren waar ze niet komen. Ik keur het wel goed maar dan achter gesloten deuren
 1. Jacques Vermeire reageert op kritiek op 'De Vermeires’
  Play
  Showbits
  26

  Jacques Vermeire is duidelijk na kritiek op 'De Vermeires’: "Meer fans dan mensen die tegen ons zijn"

  “Nu al pijnlijk protest.” Zo kopt TV Familie op de voorpagina over de aankondiging dat Jacques Vermeire en zijn familie een eigen docusoap krijgen op VTM. Wie zit daar op te wachten, luidt de kritiek op sociale media. Bij de aankondiging counterde Jacques al meteen die negatieve commentaar: “Blijkbaar zit hier heel veel volk op te wachten als je de reacties op onze TikTok-filmpjes ziet. En nu doen we gewoon hetzelfde, maar op tv”, vertelt Jacques.
 2. RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassieke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Lizzo-hype zal bekeren”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassie­ke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Liz­zo-hy­pe zal bekeren”

  Hebt u al gehoord van Lizzo? De kans dat u nu met uw ogen rolt en denkt: “Ja, duh!”, is bestaande. Maar voor al wie de voorbije drie jaar niet naar de radio luisterde, niet haar Emmy-bekroonde realityreeks ‘Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls’ op Prime Video ontdekte en haar niet op de sociale media volgt, die staat misschien te kijken dat deze 34-jarige zingende, rappende en twerkende fluitiste nu al met een docu over haar levensverhaal op de proppen komt. Of deze film over haar klim naar de roem, te bekijken op Streamz, ook meer is dan een opwarmertje voor de fans voor haar doortocht in het Sportpaleis volgend jaar? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.