James de Musical
Volledig scherm
James de Musical © Play 4

Emotioneel lied over 'den bompa' laat geen enkele Pfaff onberoerd in ‘James de Musical’

TVTijdens de realityreeks ‘De Pfaffs’ was ‘den bompa’ meestal te vinden met een pintje in de hand. Vlaanderen omarmde hem meteen en hij werd een echt cultfiguur. Voor de familie Pfaff was hij vooral de grappige, warme bompa waar ze met veel liefde aan terugdenken. Omdat hij zo speciaal was voor de hele familie, kon een eerbetoon in ‘De Pfaffs De Musical’ natuurlijk niet ontbreken.

1 reactie

 • Werner Humblé

  1 jaar geleden
  Niets van gezien en heb niks gemist ook blijkbaar ! Wel een leuke show maar deze aflevering heb ik aan mij laten voorbij gaan want niveau van mijn TV zou achteruit zijn gegaan .
 1. Mensenhandel en prostitutie in nieuwe aflevering ‘Onderzoeksrechters’
  TV

  Mensenhan­del en prostitu­tie in nieuwe aflevering ‘Onder­zoeks­rech­ters’

  In het programma ‘Onderzoeksrechters’ krijgen de VTM-kijkers een unieke inkijk in de wereld van de misdaad én ontdekken ze hoe acht onderzoeksrechters in Vlaanderen te werk gaan. De kijker kijkt als een vlieg op de muur mee tijdens speurwerk, verhoren én huiszoekingen. In de nieuwe aflevering van vanavond leidt onderzoeksrechter Mathys uit Leuven een onderzoek naar mensenhandel en het uitbuiten van prostitutie.
 2. ‘Liefde voor muziek’ start met valse noot na split Portland: wat is de reden van hun breuk?
  PREMIUM
  TV

  ‘Liefde voor muziek’ start met valse noot na split Portland: wat is de reden van hun breuk?

  Er heerste ‘Liefde voor muziek’ in De Studio bij de voorstelling van het nieuwe seizoen. Lachsalvo’s en knuffels. Daan, K3 en Metejoor. Topartiesten die vrienden werden onder de Spaanse zon. Niet veel later volgde de domper: Portland splitte. Jente Pironet kwam alleen naar de persconferentie, fluisterde wat excuses en verdween even later weer. Voormalig bandmate Sarah was nergens te bespeuren. Wat is er foutgelopen bij de band? “Het was voor haar niet meer mogelijk om zo te functioneren.”
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.