Emma Verlinden (Polly Lemmens)
Volledig scherm
PREMIUM
Emma Verlinden (Polly Lemmens) © VRT

Emma Verlinden, de rebelse tv-dochter van Tom Waes in ‘Undercover’: ‘‘Hij zei: Hallo, ik ben Tom en ik speel je papa. Zo bescheiden! Alsof ik niet wist wie hij was”

TV“Tom is zo los en toegankelijk, ik heb niet veel moeite moeten doen om mij in te beelden dat hij mijn vader was”, zegt Emma Verlinden (20). De piepjonge actrice wijst dan ook maar in één richting om uit te leggen hoe het komt dat ze Polly met zoveel verve weet neer te zetten in ‘Undercover’: die van Tom Waes (51).

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 1. Sebastien Dewaele uit ‘Undercover’ mikt op carrière in Frankrijk: “Ik wil het op z’n minst proberen. Het zorgt voor rust in m'n kop”
  PREMIUM
  Showbizz

  Sebastien Dewaele uit ‘Undercover’ mikt op carrière in Frankrijk: “Ik wil het op z’n minst proberen. Het zorgt voor rust in m'n kop”

  Het grote publiek sloot hem in de armen toen hij in ‘Eigen kweek’ een wietdealend keuterboertje speelde. Tegenwoordig jaagt Sebastien Dewaele (42) datzelfde publiek de stuipen op het lijf als Jean-Pierre Berger, de meedogenloze wapenhandelaar uit ‘Undercover’. Een rol die misschien wel enkele deuren opent in het buitenland. “Ik heb ondertussen een Franse agente, nu is het hopen dat er wat ballonnetjes de lucht in gaan.”