Big Brother - Els & Patrick zijn deze week genomineerd.
Volledig scherm
Big Brother - Els & Patrick zijn deze week genomineerd. © RV

Els is razend, maar ‘doodbrave’ Patrick relativeert zijn nominatie in ‘Big Brother’

TVEen nieuwe week, een nieuw rondje nominaties bij ‘Big Brother’. Gisteren kwamen de kijkers al te weten dat de keuze op Els en Patrick is gevallen, vandaag krijgen ook de bewoners te horen wie er zich mentaal mag voorbereiden op een exit. En daar heeft - verrassend genoeg - vooral Els het moeilijk mee...

 1. Evan Peters vertolkt seriemoordenaar Jeffrey Dahmer: “Een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb gedaan”
  Celebrities
  1

  Evan Peters vertolkt seriemoor­de­naar Jeffrey Dahmer: “Een van de moeilijk­ste dingen die ik ooit heb gedaan”

  ‘The Jeffrey Dahmer Story’, de reeks over de seriemoordenaar die zeventien mannen om het leven bracht, scoort op Netflix en wist zelfs het beste seriedebuut ooit te behalen op de streamingdienst. Maar het was acteur Evan Peters (35) die de zware taak kreeg om in de huid te kruipen van Dahmer en dat was niet vanzelfsprekend. “Ik was zo bang voor alle dingen die hij deed", klinkt het in een interview met Netflix.
 2. Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd’ gaan naar de kapper op huwelijksreis: "Ik had zoveel pijn”
  Play
  TV

  Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd’ gaan naar de kapper op huwelijks­reis: "Ik had zoveel pijn”

  Wat is er leuker dan jezelf even te laten verwennen op huwelijksreis? Brecht De Geyter (27) en Dziubi Steenbergen (29) besluiten daarom even bij de barbier binnen te gaan. En dat wordt een ervaring die Brecht niet snel zal vergeten. Hun bezoek gaat gepaard met ongemakkelijke momenten, pijnkreetjes en de slappe lach. “Amai, dit is de eerste keer dat je eens twee seconden zwijgt”, grapt Dziubi.