Ella Leyers openhartig over liefdesleven in ‘Sergio over de grens’: “Ik wil wat mijn ouders hebben”

TVElla Leyers (33) ging op reis naar Lapland met Sergio Herman (51) voor ‘Sergio over de grens’. De twee kenden elkaar nog niet, maar kunnen het duidelijk goed vinden met elkaar. Ella vertrouwt hem zelfs toe hoe ze haar toekomst ziet.

8 reacties

 • Donald Declercq

  1 jaar geleden
  Als 'vakantievriend' (niet liefje) van Ella en Dorien leerde ik jaren geleden hun gezin kennen. En dan settle je niet voor minder. Lieve, slimme, enthousiaste, rustige, zachte, sterke mensen.
 • Michel Gilson

  1 jaar geleden
  Tja Ella, een partner is zoals een huis, wil je het echt zoals je droomt, dan moet je het zelf (laten) bouwen. In alle andere gevallen moet je aanvaarden dat je compromissen maakt.
 • Marjan Frankie

  1 jaar geleden
  Staar u niet blind op wat anderen hebben , dit zorgt voor een fantasie illusie en je zal het geluk zo nooit vinden
 • Anneke Devillé

  1 jaar geleden
  Heel mooi van jouw Ella . Zo hoort het ook te zijn tussen man en vrouw. Dat zijn mooie waarden en normen hebben . Respect Ella
 • David Hermans

  1 jaar geleden
  Die kan mij krijgen, verdikke! Jammer genoeg stellen de jongedames van tegenwoordig inderdaad veel te hoge eisen, die vergeten soms dat we niet in sprookjes leven... Wij mannen daarentegen stellen helemaal niet zo'n hoge eisen, we vragen alleen maar dat ze bloedmooi zijn en goed kunnen koken... LOL
 1. Hanne, Marthe en Julia blikken terug op hun prille begin als K3’tje: “We hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”
  TV

  Hanne, Marthe en Julia blikken terug op hun prille begin als K3’tje: “We hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”

  Zingen, dansen en acteren. Ondertussen weet heel Vlaanderen wat voor talenten Hanne, Marthe en Julia zijn. Maar ooit begonnen ze elk op hun beurt met een bang hartje als lid van K3. In de eerste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ blikken de dames terug op het prille begin van hun carrière. Hanne en Marthe wonnen ‘K3 Zoekt K3’ en werden meteen in het diepe gegooid. “Ik heb de beelden van ons eerste concert lang niet willen zien. Het is zo gek wat ons allemaal is overkomen”, vertelt een emotionele Hanne. “Ik weet nog dat wij achter de schermen stonden en hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”, vult Marthe aan. Op twee weken tijd gaven de K3'tjes 18 optredens in de Lotto Arena. Iets wat Jente van Portland nauwelijks kan geloven:“Are you kidding me?!”
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.