Elke Clijsters zal te zien zijn in 'The Bachelorette'
Volledig scherm
Elke Clijsters zal te zien zijn in 'The Bachelorette' © VIER

Elke Clijsters zoekt ware liefde in ‘The Bachelorette’

TVIn 2021 zal VIER z’n eigen versie van het populaire Amerikaanse programma ‘The Bachelorette’ op de buis brengen. Daarin zal een groep mannen strijden om de liefde van Elke Clijsters (35). 

1 reactie

 • Harry Ruts

  3 jaar geleden
  Met veel humor en nog veel meer geld!
 1. GEZIEN? ‘Assisen’: “Alle macht aan de tv-kijker geven? Zelden een goed idee”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘Assisen’: “Alle macht aan de tv-kijker geven? Zelden een goed idee”

  Uniek in de wereld is ‘Assisen’ niet - ook in een aflevering van de bejubelde reeks ‘Black Mirror’ kon het publiek bijvoorbeeld al meebeslissen over het verloop van het plot - maar in het Vlaamse tv-landschap is de nieuwste Play4-fictieserie wel de eerste in z'n soort. Na zes afleveringen mogen u en ik uitmaken of prima ballerina Eveline Van Laecke (Violet Braeckman) al dan niet haar dansmentor en minnaar vermoord heeft. Maar levert dat originele uitgangspunt ook een baanbrekende tv-reeks op? “Het einde van een assisenzaak bepalen? Alsof het leven al niet genoeg verantwoordelijkheden telt.”
 2. Waarom één aflevering van de nieuwe fictiereeks ‘Assisen’ nooit antenne zal halen
  Showbits

  Waarom één aflevering van de nieuwe fictie­reeks ‘Assisen’ nooit antenne zal halen

  ‘De Balletmoord’, daar draait alles rond in de nieuwe fictieserie van Play: ‘Assisen’. Het programma wordt gemaakt door het productiehuis van James Cooke en dus door dezelfde mensen als de ‘Assisen’-theaterstukken. Daarin kon het publiek zelf de afloop van het proces bepalen en dat zal de kijker nu ook kunnen doen op TV. Zij kunnen meebeslissen of de beschuldigde veroordeeld wordt of niet door de assisenjury? Acteurs Filip Peeters, An Miller, Violet Braeckman, Geert Van Rampelberg en Joke Emmers geven toelichting over het unieke concept. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 1. Elke Clijsters (35) en haar kinderen verhuisden in volle coronatijd: “Jelle en ik beseffen beiden dat deze situatie alles overstijgt”
  PREMIUM

  Elke Clijsters (35) en haar kinderen verhuisden in volle coronatijd: “Jelle en ik beseffen beiden dat deze situatie alles overstijgt”

  ‘Blijf in uw kot.’ Het kon voor Elke Clijsters op geen beter moment vallen: ze is net verhuisd naar een nieuw huis in Hasselt en is in volle uitpakmodus. De rest van haar tijd spendeert ze met kinderen Cruz (11) en Cleo (10). Om de andere week wonen zij bij ex-man Jelle Van Damme. “Ons co-ouderschap verloopt prima. Net nu kunnen we extra op elkaar rekenen.”
 2. RECENSIE. ‘War Junkies’: “Grappa, seks en af en toe een feestje. Ook dat kan (en mag) oorlogsjournalistiek zijn”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘War Junkies’: “Grappa, seks en af en toe een feestje. Ook dat kan (en mag) oorlogs­jour­na­lis­tiek zijn”

  De voorbije tien jaar werden wereldwijd meer dan duizend oorlogsjournalisten vermoord. In de Streamz Original ‘War Junkies’ kunnen zeven verslaggevers van eigen bodem hun oorlogsverhalen gelukkig zelf nog navertellen. Ze praten met een lach en een krop over de opofferingen, de tragedies, de vriendschappen, maar ook over de romances die sommigen onder hen in deze uitzichtloze brandhaarden beleven. “Luide knallen, trillende ruiten, dan wil je dat er iemand naast je ligt”, klinkt het als in een stationsroman. Of u ooit nog op dezelfde manier naar een oorlogsreporter zult kunnen kijken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 3. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.