Eline en Younes uit ‘Huis Gemaakt’ kunnen dankzij crowdfunding een eigen huis kopen: “Dit hadden we nooit verwacht”

TVGoed nieuws voor fans van Eline en Younes uit ‘Huis Gemaakt’. Dankzij de crowdfunding die voor hen werd opgezet, kan het koppel nu toch een huis kopen. “Wie gunt een crowdfunding aan een Marokkaan en een Chinees? Bijna heel Vlaanderen, blijkbaar”, klinkt het in een videoboodschap. Of Eline en Younes daadwerkelijk ‘hun’ huis uit Beringen kunnen kopen, valt nog af te wachten. 

23 reacties

 • annick vanblaere

  2 maanden geleden
  Graag gedaan samen met alle anderen. Laat maar nog horen via de organisator van de crowdfunding wat het is geworden. Het komt goed. Younes gij moet tv-presentator worden :) :) :)
 • Marie Rose Van der Haeghen

  2 maanden geleden
  Met 30000 euro zullen ze niet ver komen . Het vet is van de soep , mensen zijn slimmer geworden en geven al veel minder voor dergelijke “ goede doelen” .
 • Sabine De Raedt

  2 maanden geleden
  Heel het programma. Ruzie maken en de partner met 2 linkse handen de grond in geboord. Ze gaan sneller uiteengaan als samen wonen. De mislukkig nabij. Waarom konden ze als gewoon jong koppel niet naar bank gaan en zelf deze stap zetten, als ieder jong koppel het moet doen? Maffe/tamme zet! Ik haat zulke peogramma op tv. Kijken niet waard.
 • Patrick Vandeputte

  2 maanden geleden
  Olivier, als ze zelf alle 2 werken waarom moeten anderen dan betalen voor hun aankoop? Crowdfunding is simpelweg rekenen op een hoop dommeriken die je geld geven en er niks voor terug willen.
 • Evy DeBaere

  2 maanden geleden
  @ Olivier museeuw : En wat met de daklozen, zieken, eenzamen ? Dit gaat niet over zure reacties, maar over eerlijkheid . Zien die 2 mensen eruit alsof ze sukkelaars zijn ? Als ze zo graag een huis kopen of bouwen, dat ze dan zoals iedereen er voor gaan werken. Ik heb niets tegen crowdfunding maar organiseer het (in tijden van crisis) voor de JUISTE doeleinden.