Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Elien en Lorenz uit ‘Boer zkt vrouw’ kregen weerstand: “Ik heb haar ouders op de man af gevraagd: wat is jullie probleem?”

TVDina Tersago (43) heeft haar naam als patroonheilige van de boeren én de liefde helemaal waargemaakt, want ‘Boer zkt vrouw’ levert dit jaar liefst vier koppels op. Zo ook bij Elien (26), die intussen negen maanden samen is met Lorenz (28): “Hij wist me op de juiste momenten te raken.” In een dubbelinterview blikken de twee tortelduifjes terug op hun liefdespad, het moment dat de cameraman in de bres moest springen en de moeilijke start met de (schoon)ouders. “Ik heb de knoop pas op het laatste moment doorgehakt, toen Dina hier al stond.” 

13 reacties

 • Marleen Vanhoet

  1 maand geleden
  Was ook ons keuze, geef hem een kans get was de beste en niet mis ook ferme kerel.
 • Lieve Vandamme

  1 maand geleden
  De ouders van Elien leven nog in het verre verleden , waar de boerderij op de eerste plaats kwam. Veel van die oudere boeren trouwden niet uit liefde , maar met iemand die toch wél even rijk was als de huwelijkskandidaat(e). Tja, nu boeren en vrij mogen kiezen is toch wél véél leuker....... Jullie zijn een prachtig koppel, proficiat!!
 • Martine Gryson

  1 maand geleden
  Liefde is toch wat telt 🥰 Gelukkig hielden ze vol en Ik wens hen alle geluk toe in hun verdere leven…alsook de andere koppeltjes…
 • Andre Verleene

  1 maand geleden
  Mooi koppel, veel geluk samen!
 • christianne bruyland

  1 maand geleden
  En toch zullen ze met elkaar overweg moeten komen, geef die man toch een kans en wordt gelukkig als uw dochter ook het geluk heeft gevonden. De rest zal zich wel op tijd aanmelden en een oplossing vragen.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Het belooft een buitengewoon spannende seizoensfinale te worden bij ‘Familie’: hoe zal de confrontatie tussen Lars en Koen eindigen?
  Play
  TV

  Het belooft een buitenge­woon spannende seizoensfi­na­le te worden bij ‘Familie’: hoe zal de confronta­tie tussen Lars en Koen eindigen?

  Vanavond is het de langverwachte seizoensfinale van ‘Familie’. Het belooft te gaan knetteren met onder andere de confrontatie tussen liefdesrivalen Lars (Kurt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker). Lars kwam er nog maar net achter dat Veronique hem bedroog met een man genaamd Koen. De kijker weet dat het om zijn halfbroer gaat, maar nu ontdekt ook Lars de identiteit van haar minnaar.