Volledig scherm
© VTM

Eindelijk nog eens een stevige verhaallijn voor Jan in ‘Familie’: “Leuk dat ik na lange tijd nog eens wat te betekenen heb”

TV‘Familie’ zonder Jef De Smedt (63), het is ondenkbaar. Z’n personage Jan Van den Bossche draait dan ook al van aflevering één mee. Maar de jongste jaren was Jefs aandeel in de soap erg mager. Tot nu: nonkel Jan staat eindelijk weer vol in de schijnwerpers. “Ik ben blij voor mezelf”, zegt Jef, “maar ik heb de schrijvers en producers ook een mail gestuurd om hen te feliciteren voor het sterke werk dat ze hebben geleverd.”

  1. Ondanks ‘favorietje’ Hanne: An-Sofie uit ‘Boer zkt Vrouw’ blijft voor Frits strijden
    PREMIUM
    TV

    Ondanks ‘favorietje’ Hanne: An-Sofie uit ‘Boer zkt Vrouw’ blijft voor Frits strijden

    Dat boer Frits (23) al vanaf het prille begin een boon heeft voor Hanne is géén geheim. Hij noemde haar zelfs zijn favorietje. Maar nadat de kippenkweker Lise naar huis stuurde, klikt het ook steeds beter met An-Sofie (23). “Ik had me evengoed het derde wiel aan de wagen kunnen voelen, maar Frits gaf me oprechte aandacht”, zegt An-Sofie uit ‘Boer zkt Vrouw’ nu in TV Familie. “En ja, ik wil voor hem strijden. Tot het bittere einde. Misschien kan het tij nog keren, hé!”