Fans zijn niet tevreden over het einde van ‘Game Of Thrones’.
Volledig scherm
Fans zijn niet tevreden over het einde van ‘Game Of Thrones’. © AP

Einde in mineur: langverwachte ‘Game of Thrones’-finale neergesabeld door kijkers

TVHet einde van een tijdperk - zo wordt gesproken over de laatste uitzending van ‘Game of Thrones’, die afgelopen nacht werd uitgezonden. Na acht seizoenen, ontelbare sterfgevallen en minstens evenveel plottwists weten we eindelijk wie er de IJzeren Troon mag bestijgen. Toch schiet de afloop bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. De fans waren nog nooit zo verdeeld, en dat lieten zij ook uitgebreid weten via de sociale media. 

24 reacties

 • Marianne Van den Lemmer

  2 jaar geleden
  Dat krijg je als er geen scenarist (echte boeken-schrijver) meer is...
 • corry pauwels

  2 jaar geleden
  Hoezo, einde in mineur ? Wat een gezeik. Wat had iedereen verwacht ? Ik vond dit een geweldig einde. De Starks regeren over alles waardoor er, in mijn ogen, geen nieuwe oorlog zal plaatsvinden.
 • Christophe Braem

  2 jaar geleden
  Dus de Starks regeren alles. Jon in the real North. Sansa in The North. Bran, the 6 kingdoms. En Arya neemt de beste beslissing. Zo ver mogelijk van het circus dat het achtste seizoen is gaan varen. Men spreekt van, wat wil je een goed einde misschien? Euh neen, dat is het gene wat we juist kregen. Enkel de goeie personen leven nog en er is direct consensus over de orde van zaken.
 • Hendrik Peeters

  2 jaar geleden
  De commentaar op de serie is zwaar overdreven! Bran is juist de meest geschikte koning, hij weet alles wat ooit is gebeurt, alles wat nu gebeurt en waarschijnlijk ook de toekomst. Jon Snow keert terug naar Castle Black natuurlijk staat the Wall daar nog recht. Deze was neergehaald bij Eastwatch. Het ging allemaal wat snel dit seizoen dat wel, maar wat het hardst gedaald is lijkt me wel het niveau van sommige kijkers.
 • Maarten Debacker

  2 jaar geleden
  De ontgoocheling gaat echt niet over het verloop en wie al dan niet koning wordt hoor... Als je gewoon het algemene niveau vergelijkt van de eerste seizoenen en dan overgaat naar seizoenen 7-8, kan je toch niet anders dan vaststellen dat er zeeën tussen zitten? Misschien voor de kijkers die alleen maar keken voor de gevechten, is het nu leuker ja... maar dat is niet wat de serie destijds al die lof opleverde.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).