VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Eigengereide verraadster ontredderde zowat alle deelnemers van het eerste seizoen van 'De verraders’

TV‘De Verraders’ kwam vanavond tot een apotheose, waarin de bondgenoten de winnaars werden van het spel. Triomferende koningin Jamie-Lee Six viel genadeloos van haar troon. Ze werd aan het einde van de finale van ‘De verraders’ genadeloos verbannen door actrice Kim Van Oncen, ex-veldrijder Niels Albert, zanger Bart Kaell en roeier Ward Lemmelijn, de vier overlevende bondgenoten. Zo donderde de zelf uitgeroepen ‘koningin van het spel’ van haar troon en werd ze als verliezende verrader weggestuurd. En konden medeverraders Loïc Van Impe en Walter Damen vooralsnog in hun vuistje lachen.

37 reacties

 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  JL heeft gewonnen. Punt.
 • Didi Bellens

  1 jaar geleden
  Ze mag en kan zeggen wat ze wilt Jamie maar die zal ik van mijn leven nooit meer vertrouwen. En dan komen Vleuten met haar mama aan tel. Ze heeft bewezen dat ze kan bleiten op commando en wanneer ze wilt. Dus dat zegt genoeg. Hopelijk hoor of zie ik ze niet meer in programma’s of .. want dan zap ik met zekerheid naar ander programma. En voor mij hoeft een tweede seizoen moet voor mij zeker niet meer.
 • Pierre Bos

  1 jaar geleden
  Als de meerderheid op Walter ging stemmen heeft Jamie Lee terecht meegestemd om zichzelf niet verdacht te maken. Ze had Loïc op voorhand al aangegeven dat ze ook op Walter zou stemmen, maar Loïc wou niet van zijn eerdere complotten afwijken, wat zijn kop heeft gekost. Tactisch gespeeld, Jamie. Ook Astrid trouwens, die de aanzet gaf.
 • Frederik Groessens

  1 jaar geleden
  't spel van de verraders was gedaan, van zodra Jamie-Lee voor eigen succes wou gaan...was wel heel duidelijk dat ze afgunstig was op Walter en de manier hoe hij het spel speelde en werd aangeduid als de "koning" van de verraders door anderen...ze noemde zichzelf zelfs de "koningin" van de verraders, maar daarvoor kwam ze toch teveel tekort, ze was echt niet goed bezig. Had ook de indruk dat sommige deelnemers het concept niet goed begrepen en dachten dat ze tot het laatst moesten overleven
 • bruno coenen

  1 jaar geleden
  Jamie heeft het de vorige keer echt laten mislopen waardoor Loic gewoon zijn hart heeft gevolgd maar dat heeft zijn kop gekost. Ze zie je hoe messen geslepen worden om in bepaalde ruggen te steken. Om toch maar er zelf goed uit te komen. Top Jamie