Ingeborg Sergeant
Volledig scherm
Ingeborg Sergeant © Dieter Bacquaert

Eerste namen ‘Het Huis’ bekendgemaakt

TVOp dit eigenste moment wordt een nieuw seizoen van het populaire programma ‘Het Huis' opgenomen. Dat maakte programmamaker Eric Goens (52) zelf bekend op MNM. En hij verklapte meteen ook dat Ingeborg Sergeant (54) en Marco Borsato (54) hun opwachting zullen maken in ‘Het Huis’. 

 1. Netflix lost eerste beelden ‘Bridgerton’-prequel: Queen Charlotte zoals je haar nog nooit zag
  Play
  TV

  Netflix lost eerste beelden ‘Bridgerton’-pre­quel: Queen Charlotte zoals je haar nog nooit zag

  ‘Bridgerton’-fans zullen in de spin-off serie ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ eindelijk wat meer te weten komen over, zoals de titel al verklapt, Queen Charlotte. Tijdens het Tudum-event onthulde Netflix de eerste beelden, waarin te zien is hoe de kennismaking tussen Charlotte en koning George III verliep. “Help me over deze muur te klimmen, zodat ik niet met hem moet trouwen", aldus de rebelse (toekomstige) koningin.
 2. 28 jaar geleden vertelde Frederik in ‘Jambers’ over droom om balletdanser te worden, nu zegt hij het wereldje vaarwel
  Play
  TV

  28 jaar geleden vertelde Frederik in ‘Jambers’ over droom om balletdan­ser te worden, nu zegt hij het wereldje vaarwel

  We schrijven 1994. De 12-jarige Frederik was toen al zeven jaar bezig met ballet. In ‘Jambers’ vertelde hij open over z'n eerder atypische hobby. “In het begin vonden mijn ouders het niet leuk”, klonk het. “Ballet voor een jongen, dat past niet zo. Ik vind wél dat dat gaat.” Frederik slaagde er de afgelopen jaren in om een internationale carrière als balletdanser uit te bouwen, maar trad onlangs voor de laatste keer op in zijn geboortestad Izegem. Paul Jambers was er opnieuw bij.
 1. SOAPCHECK. De terugkeer van Patrick en Jenny in ‘Familie’, Martine Jonckheere is op haar tenen getrapt
  TV

  SOAPCHECK. De terugkeer van Patrick en Jenny in ‘Familie’, Martine Jonckheere is op haar tenen getrapt

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.