'De Slimste Mens Ter Wereld' met Sarah Mouhamou, Lisbeth Imbo en Anthony Nti
Volledig scherm
'De Slimste Mens Ter Wereld' met Sarah Mouhamou, Lisbeth Imbo en Anthony Nti © Play4

Een verliezer die alleen maar héél dankbaar is in ‘De Slimste Mens’ en Brusselmans gooit met dikke pluimen

TV“Damn, ik ben heel dankbaar. Wie had dit kunnen denken?” Dat waren de eerste woorden van Anthony Nti, beginnend regisseur en dankzij zes deelnames aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ meteen gekatapulteerd tot BV voor een paar maanden. De jongeman die naar eigen zeggen zonder voorbereiding aan zijn quizavontuur begon, botste na vijf gewonnen finales op zijn eigen limieten. De dames wonnen. Eerst nieuwkomer Sarah Mouhamou, dan Lisbeth Imbo, de beste kandidate van het lot, in de finale.

13 reacties

 • erna mortier

  1 maand geleden
  Anthony wat een toffe jongen en heel vriendelijk !!!!
 • Erik Moens

  1 maand geleden
  Mr. Brusselmans heeft gelijk met z'n uitspraken over diversiteit in het programma en verdient daar ook een pluim voor. Verder, wie het niveau te laag vindt kan nog altijd in één of andere voetbal praatbarak terecht.
 • James Williams

  1 maand geleden
  Het niveau zit nu bijna onder 0 tov aantal jaren geleden. Die Anthony draait nu zelfs 6 afleveringen mee terwijl de jongen amper iets weet. Ze kunnen niet blijven vissen in dezelfde vijver natuurlijk. Als ze al Ketnet wrapsters laten meedoen is de inspiratie ver zoek.
 • Johny Dierickx

  1 maand geleden
  Toch opvallend dat de nieuwkomer weeral gewonnen heeft, dit is bijna altijd zo, gemanipuleerd?
 • Johan Aerts

  1 maand geleden
  Plezant om zien helemaal ok 👍
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.