Volledig scherm
© VIER

Een trio en een prostitueebezoek: de 'bedgeheimen' van Andy Peelman verbazen iedereen

Andy Peelman (34), inspecteur Koen Baetens in de VTM-reeks 'De Buurtpolitie', deelde vanavond zijn bedgeheimen met James in 'Gert Late Night'. En dat deed de acteur behoorlijk... letterlijk.

13 reacties

 • dominique van damme

  3 jaar geleden
  Hij weet niet waar vader is???? Hij trekt op zijn pa in showbiss zitten en frietjes bakken zijn ma heeft 1ste man laten zitten waar is half broer daar spreekt hij ook niet van blijf met 2voeten op de grond andy
 • Marc Brees

  3 jaar geleden
  In de buurtpolitie gedraagt hij zich kinderlijk en verwent, wel, in 't echte leven blijkbaar belachelijk.
 • Koen Versus

  3 jaar geleden
  @ Hugo van de Velde: Respect hebben voor iemand die een kind maakt en er niet voor zorgt?.. die vader is een schande en een lafaard! Dus respect verdient hij zeker niet! Wat een domme uitspraak..
 • Bert D'Hondt

  3 jaar geleden
  Ik heb niks tegen Andy, topkerel met het hart op de tong. Maar soms vraag ik me af of zijn uitspraken en zijn bekendheid hem nu geen parten spelen in zijn échte job. Is het überhaupt nog verenigbaar?
 • Caroline Bex

  3 jaar geleden
  Shame on you, Andy. Als politieagent in het Brusselse weet je als geen ander welke misbruiken er bestaan in de wereld van de prostitutie en mensenhandel... Of heb je oogkleppen op misschien en denk je dat die vrouw graag aan je pieseloetje komt voor 50 euro?
 1. Ontdek de eerste beelden van ‘Huis Gemaakt’: koppel Harry en Jerina zijn meteen compleet ondersteboven
  TV

  Ontdek de eerste beelden van ‘Huis Gemaakt’: koppel Harry en Jerina zijn meteen compleet onderstebo­ven

  Klamme handjes bij de negen koppels die vanaf woensdag strijden om hun woning in ‘Huis Gemaakt’. Drie leegstaande panden worden van kelder tot zolder verbouwd. In Kortrijk stappen Femke en Tobias, Thibaut en Charlotte en Harry en Jerina binnen in een vervallen burgerwoning uit de periode na de Tweede Wereldoorlog. Harry en Jerina zijn meteen gecharmeerd door het pand. “F*ck, hoe biejstig vent! Dat is hier een klein paleisje”, aldus Harry. “Jullie zijn wel snel tevreden hé, want ik zie vooral veel werk”, valt Dina Tersago op. Het enthousiasme van de koppels wordt ook meteen getemperd als blijkt dat één van hen ‘Huis Gemaakt’ zal moeten verlaten, nog voor de eerste muur is gesloopt…
 1. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis