'Temptation Island: Love or Leave': de dames en presentatrice Monica Geuze.
Volledig scherm
'Temptation Island: Love or Leave': de dames en presentatrice Monica Geuze. © SBS

Een slecht kapsel, het tweede ‘vuurkamp’ en nakende relatiebreuken: dit was aflevering 7 van ‘Temptation Island’

TVDe eerste week in Spanje zit er bijna op, en het wordt voor sommige koppels steeds moeilijker om hun relatie in stand te houden. Dag zeven in ‘Temptation Island: Love or Leave’ is aangebroken, en die zag er zo uit!

0 reacties

 1. Peter Vanlaet in ‘Liefde voor muziek’-special: “Soms vind je makkelijker steun bij iemand die verder van je af staat”
  Play
  TV

  Peter Vanlaet in ‘Liefde voor mu­ziek’-special: “Soms vind je makkelij­ker steun bij iemand die verder van je af staat”

  Muziek heelt alle wonden. En daarom is er ook dit jaar een special van ‘Liefde voor muziek’ voor Rode Neuzen Dag. Peter Vanlaet (54) maakt daarin een nummer voor de worstelende twintiger Annelies. De zanger weet als geen ander hoe je als tiener alle steun van buitenaf kan gebruiken. “Ik worstelde als tiener met de scheiding van mijn ouders, op mijn stageplaats in de bakkerij kwam ik thuis.”
 2. Prinses Delphine over deelname aan ‘Dancing With The Stars’: “Of de koninklijke familie gaat kijken? Ik ga niemand verplichten”
  Royalty

  Prinses Delphine over deelname aan ‘Dancing With The Stars’: “Of de koninklij­ke familie gaat kijken? Ik ga niemand verplich­ten”

  Op 4 december gaat de danswedstrijd ‘Dancing With The Stars' opnieuw van start. Met als opvallendste deelnemer Delphine van Saksen-Coburg, prinses van België (53). In de krant ‘Het Nieuwsblad’ vertelt ze dat de wedstrijd haar best wel angst inboezemt. “De laatste keer dat ik danstraining kreeg, voelde ik me een onwennige neushoorn in een tutu.”