Oscar Willems (Jonas)
Volledig scherm
Oscar Willems (Jonas) © VTM

Een schok voor fans: Oscar Willems sterft als droomprins Jonas in ‘Lisa’. “Ik heb traantjes gelaten”

TVHet tv-sprookje in ‘Lisa’ heeft een lugubere wending gekregen. Droomprins Jonas werd het slachtoffer van een brutale overval en overleefde de aanval niet. Zijn exit is een verrassing van formaat, die niet alleen bij de kijker maar ook bij acteur Oscar Willems (32) voor gemengde gevoelens zorgt.

1 reactie

 • Sonny Pollaere

  2 maanden geleden
  Zou leuk zijn mocht hij meespelen bij de zonen van van as. Pollaere.
 1. GEZIEN? ‘Dagen zonder broer’: “De eerlijkheid van Jeroen Meus zorgt nu al voor de meest pakkende tv van ‘t jaar”
  PREMIUM
  TV
  7

  GEZIEN? ‘Dagen zonder broer’: “De eerlijk­heid van Jeroen Meus zorgt nu al voor de meest pakkende tv van ‘t jaar”

  In de driedelige Eén-reeks ‘Dagen zonder broer’ onderzoekt Jeroen Meus (44) hoe hij moet omgaan met het verlies van z’n broer Wim, die eind 2021 stierf aan kanker. De tv-kok lucht z'n hart zonder gêne en gaat ook te rade bij rouwgenoten, die net als hem een zware mentale klap kregen. Aan emotie geen gebrek dus, maar kwam alles ook oprecht en integer over op tv? En was het eindresultaat niet te zwaarmoedig? De 91-jarige Maria zorgde in de eerste aflevering alvast voor een glimlach. “Ik zou graag nog eens een koe melken.”
 2. ‘Season of sex’ toont hoe klungelig seks eigenlijk is: “Sperma uitspuwen in een koffiemok, zo gaat dat toch?”
  PREMIUM
  TV

  ‘Season of sex’ toont hoe klungelig seks eigenlijk is: “Sperma uitspuwen in een koffiemok, zo gaat dat toch?”

  Voor jongeren mag het wat realistischer dan porno. ‘Season of sex’, waarin een jonge vrouw met vallen en opstaan zoekt naar haar beste orgasme ooit, is op VRT Max de best bekeken titel van het platform. Regisseur Olympia Allaert (29) vindt het tijd voor een einde van ‘onrealistische Hollywoodseks’. “Voor de daad moet je wel eens eerst je bril wegleggen of stoten hoofden soms tegen elkaar.”