De kandidaten van Love Island 2020
Volledig scherm
De kandidaten van Love Island 2020 © SBS

Een profvoetballer, een playmate en een wiskundeleraar: deze singles wagen hun kans in ‘Love Island’

SBSTien Vlaamse en Nederlandse singles gaan in een nieuwe Spaanse villa op zoek naar de ware liefde in het tweede seizoen van ‘Love Island’. Viktor Verhulst (26) en Holly Mae Brood (25) zijn opnieuw de presentatoren van dienst. Van de vier koppels van vorig jaar zijn enkel nog de winnaars, Denzel (26) en Aleksandra (25), samen. Deze aantrekkelijke nieuwe vrijgezellen wagen dit jaar hun kans.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

  Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias