De kandidaten van Love Island 2020
Volledig scherm
De kandidaten van Love Island 2020 © SBS

Een profvoetballer, een playmate en een wiskundeleraar: deze singles wagen hun kans in ‘Love Island’

SBSTien Vlaamse en Nederlandse singles gaan in een nieuwe Spaanse villa op zoek naar de ware liefde in het tweede seizoen van ‘Love Island’. Viktor Verhulst (26) en Holly Mae Brood (25) zijn opnieuw de presentatoren van dienst. Van de vier koppels van vorig jaar zijn enkel nog de winnaars, Denzel (26) en Aleksandra (25), samen. Deze aantrekkelijke nieuwe vrijgezellen wagen dit jaar hun kans.

4 reacties

 • K. Matti

  2 jaar geleden
  Ach, "de liefde vinden" is gewoon de tagline om tienermeisjes aan de buis te binden. Het is om de roem te doen. De Instagram volgers. Tenen krullend is dat er echt mensen zijn die geloven dat men daar voor liefde naartoe gaat. Inclusief de deelnemers zelf. Naïeve kinderen.
 • Jean-Marie Gijsen

  2 jaar geleden
  Maar goed dat er verschillende zenders op tv zitten. Dan moeten we niet naar die zever kijken.
 • Polutnik Ronald

  2 jaar geleden
  Ja als ik dit allemaal lees hoe die dames en heren ineen steken , stel ik mij wel de vraag of er iets goeds zal uitkomen . Maar daar twijfel ik toch zeer fel aan , ze zijn daar gewoon om bekend te worden als vip meer is het niet .
 • paola nerozzi

  2 jaar geleden
  Boeit me niet en daarvoor moet ge toch niet aan zoiets meedoen voor de liefde te vinden zeg gewoon ik wil op tv komen
 1. KIJK. “Dit is de moeilijkste beslissing ooit”: trailer derde seizoen ‘Emily in Paris’ gelost
  Play
  TV

  KIJK. “Dit is de moeilijk­ste beslissing ooit”: trailer derde seizoen ‘Emily in Paris’ gelost

  De fans van de populaire Netflixreeks ‘Emily in Paris' kunnen beginnen aftellen. Over exact drie weken, op 21 december, verschijnt het langverwachte derde seizoen op Netflix. Fashionista Emily Cooper (gespeeld door Lily Collins) is helemaal terug. De trailer, die hierboven te bekijken is, belooft alvast heel wat. Emily zit tussen twee vuren, zowel op professioneel als op romantisch vlak. Zal ze knopen kunnen doorhakken?
 2. RECENSIE. ‘The Patient’: “Een kuitenbijter, maar tenminste anders dan alle seriemoordenaarshows die u recent zag”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Patient’: “Een kuitenbij­ter, maar tenminste anders dan alle seriemoor­de­naar­shows die u recent zag”

  De meest zielige man op uw kijkbuis wordt dezer dagen vertolkt door Steve Carell. De acteur die vooral bekend is voor z’n komische rollen in onder meer ‘The Office’ en ‘Evan Almighty’ speelt in ‘The Patient’ een Joodse therapeut die worstelt met het orthodoxe geloof van z’n zoon, rouwt om z’n zopas overleden vrouw en daarbovenop ook nog eens ontvoerd wordt door een patiënt die een seriemoordenaar blijkt te zijn, maar daarvan af wil. Of deze nerveuze thrillerreeks op Disney+ ook zo therapeutisch is dat het een doorbraak in het controversiële seriemoordenaar-genre kan forceren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.