'Ultra Strips Down'. 'We proberen dezelfde thema’s liever op een minder expliciete manier aan te kaarten', klinkt het bij Ketnet.
Volledig scherm
PREMIUM
'Ultra Strips Down'. 'We proberen dezelfde thema’s liever op een minder expliciete manier aan te kaarten', klinkt het bij Ketnet. © NYT / BETINA GARCIA

“Een normaal lichaam ziet eruit zoals dit”: gaat Deens kinderprogramma te ver door naakte lichamen te tonen?

TVIn het Deense kinderprogramma ‘Ultra Strips Down’ gaan vijf volwassenen uit de kleren voor een groep kinderen. De bedoeling? Tonen dat een doorsneelichaam er niet uitziet zoals de exemplaren die op social media circuleren. Maar is dat wel een goed idee?

  1. Ondanks ‘favorietje’ Hanne: An-Sofie uit ‘Boer zkt Vrouw’ blijft voor Frits strijden
    PREMIUM
    TV

    Ondanks ‘favorietje’ Hanne: An-Sofie uit ‘Boer zkt Vrouw’ blijft voor Frits strijden

    Dat boer Frits (23) al vanaf het prille begin een boon heeft voor Hanne is géén geheim. Hij noemde haar zelfs zijn favorietje. Maar nadat de kippenkweker Lise naar huis stuurde, klikt het ook steeds beter met An-Sofie (23). “Ik had me evengoed het derde wiel aan de wagen kunnen voelen, maar Frits gaf me oprechte aandacht”, zegt An-Sofie uit ‘Boer zkt Vrouw’ nu in TV Familie. “En ja, ik wil voor hem strijden. Tot het bittere einde. Misschien kan het tij nog keren, hé!”