Riadh Bahri, Olga Leyers en Danira Boukhriss in 'De Allerslimste Mens'.
Volledig scherm
Riadh Bahri, Olga Leyers en Danira Boukhriss in 'De Allerslimste Mens'. © GoPlay

Een ‘maagdelijk lammetje’ waagt z’n kans en Olga Leyers quizt zonder broek (of zo lijkt het toch) in ‘De allerslimste mens’

TVDe overwinning van Bart Cannaerts en van Michèle Cuvelier had ze al op zak, maar bij aanvang van haar derde beurt leek het vooral dat Olga Leyers een broek of een ander vestimentair onderdeel was vergeten aan te trekken. Er waren vooral blote benen te zien. Het viel jurylid Jelle De Beule meteen op. “Ik vind het gewaagd dat Olga geen broek draagt”, klonk het. Wat natuurlijk niet het geval was. Maar ook met (korte) broek haalde Olga het dit keer niet.

19 reacties

 • Monique Verschueren

  5 maanden geleden
  Danira is juist een klein kind dat niet tegen haar verlies kan van mij mag ze er gerust uitvallen ze heeft al genoeg gelachen met de andere kandidaten
 • sonia lauwers

  5 maanden geleden
  Crapuleuze en gemanipuleerde quiz, moeten lachen met vooraf ingestudeerde grappen en dan nog elke keer ervoor moeten applaudisseren! En Bart Cannaerts moest eruit, dat is duidelijk.
 • François Nuyts

  5 maanden geleden
  Opvallen is altijd de boodschap natuurlijk .
 • Magda Hermans

  5 maanden geleden
  Ben blij dat ze eruit is met haar kinderachtig lachje. Is het nu nodig om altijd in de belangstelling te staan.
 • Lucien Mertens

  5 maanden geleden
  Cunty vind ik anders ook niet mis, neemt zichzelf alvast niet te serieus,tof.
 1. RECENSIE. ‘Extrapolations’: “Dit Hollywood-klimaatdrama twijfelt tussen futuristische farce en beklemmende toekomstrealiteit”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Extrapola­ti­ons’: “Dit Hollywood-klimaatdra­ma twijfelt tussen futuristi­sche farce en beklemmen­de toekomstre­a­li­teit”

  Bent u na de finale van de dystopische HBO-show ‘The Last of Us’ op Streamz op zoek naar een nieuw somber toekomstbeeld om in te zwelgen? Dan heeft Apple TV+ alvast half Hollywood gestrikt om u naar hun platform te lokken. In de achtdelige anthologieserie ‘Extrapolations’ schetst ‘An Inconvenient Truth’-producent Scott Z. Burns een fictief maar toch aardig realistisch beeld van hoe onze nabije en verre toekomst eruit kan zien als we klimaatverandering argeloos z’n gangetje laten gaan. Of deze show ook echt een wake-upcall is of te lang de snooze-knop ingedrukt houdt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.