Het laatste actiebeeld van Jacques (Peter Van de Velde) in de seizoensfinale van 'Thuis'.
Volledig scherm
Het laatste actiebeeld van Jacques (Peter Van de Velde) in de seizoensfinale van 'Thuis'. © VRT

Een liefdesbreuk, een onverwacht huwelijk en een fataal schot: zo verrassend sloot ‘Thuis’ het 26ste seizoen af

TVVrijdag was ‘Thuis’ aan de 26ste seizoensfinale toe en die bleek zeer verrassend. Dat er een geboorte zat aan te komen, was donderdag al duidelijk. Maar de kijkers werden ook nog op een onverwachte bruiloft getrakteerd. En slechterik Jacques? Die zal dankzij het welgemikt en fatale schot van hoofdinspecteur Tim, niemand nog de daver op het lijf jagen. 

2 reacties

  • Jos Vercammen

    6 dagen geleden
    Het seizoen zit er weer op. Proficiat aan alle acteurs en medewerkers achter de schermen. Na 26 jaar boeit de soap blijkbaar toch nog een groot deel van Tv-kijkend Vlaanderen. Velen uiten regelmatig kritiek op de verhaallijn of de acteurs, maar ze blijven kijken. Een veeg teken is, dat sommige mensen geen onderscheid meer kunnen maken tussen de acteur als mens en het personage dat hij vertolkt. Lees maar de commentaren in het artikel over de rol van "Jacques", de verkrachter en massamoordenaar.
  • Marie-rose vanden driessche

    6 dagen geleden
    dat weet toch iedereen ondertussen dat die mensen [acteurs] maar een ingestudeerde rol moeten spelen ,maar chapeau hé beste thuis mensen heeeeel goed gedaan ik wens jullie een hele fijne vakantie,met rust en ontspanning dikke knuffel iedereen xxxxx