Eén
Volledig scherm
© Eén

Eén lanceert eerste beelden van nieuwe fictiereeks ‘Onder vuur’ met Louis Talpe

TVEén lanceerde zopas de eerste beelden van de nieuwe dramareeks ‘Onder vuur’, die naar verwachting eind dit jaar te zien zal zijn op de zender. De serie zoomt in op een groep brandweermannen en -vrouwen, die vechten voor het voortbestaan van hun kazerne en speelt zich af in Oostende. De hoofdrollen worden vertolkt door onder anderen Louis Talpe, Lien De Graeve, Lynn Van Royen en Sam Louwyck. 

 1. RECENSIE. ‘Glad IJs’: "Zouden ze bestaan, de miljonairsfamilies waarbij niemand elkaar een mes in de rug wil steken?”
  TV

  RECENSIE. ‘Glad IJs’: "Zouden ze bestaan, de miljonairs­fa­mi­lies waarbij niemand elkaar een mes in de rug wil steken?”

  Je eigen ontvoering in scène zetten om je familie de loef af te steken: ja, ‘t is ver gekomen bij het Kempense gezin Druyts. In de Streamz-reeks ‘Glad IJs’ maken we kennis met een bont allegaartje personages en licht absurde situaties en wordt er bovenal op hoog niveau geacteerd. Al betekent dat niet dat de serie een voltreffer is op alle vlakken. Moet u deze reeks streamen of skippen? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!