We're Here season 1 - Bob the drag queen, Shangela & Eureka O'Hara
Volledig scherm
PREMIUM
We're Here season 1 - Bob the drag queen, Shangela & Eureka O'Hara © HBO

Een knotsgekke roadtrip, emotionele verhalen en drie flamboyante drag queens: dit mag je verwachten van nieuwe reeks ‘We’re Here’

TVBen jij ondertussen ook helemaal klaar met ‘RuPaul’s Drag Race’ op Netflix, maar kan je moeilijk afscheid nemen van de kleurrijke dragartiesten? Dankzij Telenet hoeft dat niet, want vanaf deze week kan je op Play en Play More kijken naar ‘We’re here’. Daarin trekken ‘Drag Race’-alumni Shangela, Bob the Drag Queen en Eureka O’Hara op een roadtrip doorheen Amerika. “We wilden geen tweede ‘Drag Race’ maken. Dat was ons toch nooit gelukt”

0 reacties

  1. “Je moet heel voorzichtig zijn met mannen in pak”: containerkoning Yves Maes openhartig in ‘The Sky is the Limit’
    Play
    TV

    “Je moet heel voorzich­tig zijn met mannen in pak”: container­ko­ning Yves Maes openhartig in ‘The Sky is the Limit’

    “Ooit werk je voor de vuilkar”, zei zijn vader hem ooit toen hij thuiskwam met zijn rapport. En zo gezegd, zo gedaan. Want nu is Looienaar Yves Maes (42) de flamboyante zaakvoerder van Containers Maes, een miljoenenbedrijf. In ‘The Sky is the Limit’ vertelt hij over hoe zakenmannen hem vroeger niet erkenden als de echte zaakvoerder van het bedrijf. “Ze vroegen me steeds: ‘Waar is meneer Maes?’”, zegt Yves. Hij benadrukt ook hoe hij liever zakendoet met mannen die met werkschoenen zijn kantoor binnen wandelen dan met zakenmannen: “Je moet heel voorzichtig zijn met mannen in pak.”