Een finale vol spanning: 1000 volt voor Seda én haar zus in ‘De Grootste Lefgozer’

TVWie het allermeeste lef heeft, komen we vanavond te weten in de finale van ‘De Grootste Lefgozer’. Die belooft letterlijk veel spanning te geven als Seda én haar zus 1000 volt door hun lijf krijgen. “Ben je zo sadistisch om verder te gaan?”

0 reacties

 1. Warner Bros Discovery gaat streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen (maar nog altijd geen spoor van ‘Batgirl’)
  TV
  1

  Warner Bros Discovery gaat streaming­dien­sten HBO Max en discovery+ samenvoe­gen (maar nog altijd geen spoor van ‘Batgirl’)

  Entertainmentbedrijf Warner Bros Discovery gaat zijn twee streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen. Dat wil het fusiebedrijf, dat ontstond door het samenvoegen van de entertainmenttak van AT&T en mediabedrijf Discovery Networks, volgend jaar gaan doen in de Verenigde Staten en daarna in andere landen. Tegelijkertijd denkt de onderneming aan een gratis versie van zijn streamingdienst met reclames net als branchegenoot Netflix.
 2. Camille geeft eerste voorsmaakje van 'Kleur’, de nieuwe 'Familie'-generiek
  Play
  TV
  2

  Camille geeft eerste voorsmaak­je van 'Kleur’, de nieuwe 'Familie'-generiek

  Na nauwelijks drie jaar vliegt de ‘oude’ begingeneriek van de VTM-soap ‘Familie’, ingezongen door Niels Destadsbader, in de bak en krijgen de fans vanaf eind deze maand met de start van een nieuw seizoen een fonkelnieuwe generiek, ingezongen door Camille, dé Vlaamse popster van het ogenblik. De nieuwe Familie-generiek is ook een song van de nieuwe cd van Camille die op 26 augustus wordt gelanceerd.
 3. RECENSIE. ‘Pretty Little Liars: Original Sin’: “Heropgewarmde tienerintrige met een horrordraai”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Pretty Little Liars: Original Sin’: “Heropge­warm­de tienerin­tri­ge met een horror­draai”

  ‘Pretty Little Liars’ was vanaf 2010 dé reeks bij uitstek voor tieners die op zoek waren naar drama, mysterie en jonge, aantrekkelijke mensen die liegen tot ze zwart zien. Althans voordat showrunner Marlene King haar creatieve baby enkele seizoenen later vakkundig de nek omdraaide. U dacht dat de finale van ‘Game of Thrones’ erg was? Dan heeft u duidelijk nooit ‘Pretty Little Liars’ gezien. Na zeven seizoenen en twee geflopte spin-offs is er nu een HBO Max-reboot/sequel op Streamz waarin vijf nieuwe tienermeisjes in een nieuw fictief stadje geconfronteerd worden met het afpersgedrag van een nieuwe anonieme ‘A’. Begaat de show dezelfde zonden als het origineel? En zo ja, is dat op z’n minst wat entertainend? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.