MNM presentator Peter Van de Veire Peter Van De Veire MNm
Volledig scherm
MNM presentator Peter Van de Veire Peter Van De Veire MNm © MNM

Eén-boegbeeld Peter Van de Veire gaat studioshow ‘De Battle’ presenteren op Vier: “Ik zal Gert en James neutraal aanmoedigen”

TVEén-boegbeeld Peter Van de Veire wordt straks de presentator, de showmaster of ceremony’, van ‘De Battle’, de nieuwe VIER-show waarin Gert Verhulst en James Cooke spannende uitdagingen tot een goed einde willen brengen. En mogelijk krijgt ook Erik Van Looy een rol, maar zeker is dat nog niet.

  1. Ella dacht dat het gebeurd was en Riadh Bahri werd gesandwicht: dit waren de hoogtepunten van de achtste ‘Slimste Mens’-aflevering
    TV

    Ella dacht dat "het gebeurd was" en Riadh Bahri werd gesand­wicht: de hoogtepun­ten van de achtste ‘Slimste Mens’-aflevering

    “Ik dacht écht dat het gebeurd was”, zuchtte Ella Leyers, volmondig bijgestaan door presentator Erik Van Looy, na een spannende finale tegen nieuwkomer Kim Meylemans. Nadat Riadh Bahri een tweede forse overwinning boekte, speelde Ella haar vierde finale op acht deelnames. Tegen een topatlete en een felle speelster. Bij een 52-53 stand kreeg Meylemans dé kans om Ella Leyers naar huis te spelen. Ze miste echter compleet haar vraag en werd daarop zelf weggespeeld. Maandag stapt topper Ben Crabbé in het spel.