De eerste lekkernij die Koen en Ruth dinsdagavond voorgeschoteld krijgen, is een 'Cornets d'Amour'-ijsje.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste lekkernij die Koen en Ruth dinsdagavond voorgeschoteld krijgen, is een 'Cornets d'Amour'-ijsje. © VTM

Een blik achter de schermen van ‘Snackmasters’: “Het is misschien maar een onnozel wedstrijdje, maar geen enkele chef wil in zijn eer gekrenkt worden”

TVEen exacte kopie maken van een Giant-hamburger of een Cornets d'Amour-ijsje. Het lijkt kinderspel voor topchefs, maar ze bijten er hun tanden op stuk. Koen Wauters (52) en Ruth Beeckmans (38) leiden de zoektocht naar de ultieme 'Snackmaster'. “Sommigen zitten er tot diep in de nacht op te zwoegen.”

 1. Ruth Beeckmans heeft vrede met maatje meer: “Ik heb mezelf nog nooit niét graag gezien omdat ik mollig ben”
  PREMIUM
  Showbizz

  Ruth Beeckmans heeft vrede met maatje meer: “Ik heb mezelf nog nooit niét graag gezien omdat ik mollig ben”

  Had ze daar even een goed excuus: tegen de tijd dat ze in opname ging voor de fictiereeks 'Albatros' - over tien zwaarlijvige mensen die in de Ardennen op dieetkamp gaan - was actrice Ruth Beeckmans (38) hoogzwanger van haar tweede kind. Maar eigenlijk had ze geen excuus nodig. "Want ik ervaar het zelf niet als een probleem dat ik mollig ben. Ik heb mezelf om die reden nog nooit niét graag gezien."
 2. Samen 70 jaar nieuwsanker: pensioen nadert voor Dany Verstraeten en Martine Tanghe
  PREMIUM
  TV

  Samen 70 jaar nieuwsan­ker: pensioen nadert voor Dany Verstrae­ten en Martine Tanghe

  'VTM Nieuws'-anker Dany Verstraeten wordt vandaag 65 jaar. Martine Tanghe, hét gezicht van 'Het Journaal' op Eén, wordt 65 op 23 november. Allebei pensioengerechtigd dus. Samen hebben ze ruim 70 (!) jaar als nieuwsanker op de teller staan. En terwijl Dany tot nader order zal blijven presenteren in het weekend, loopt Martines contract bij de openbare omroep af op 30 november. Of en hoe ze zal worden uitgewuifd, is een goedbewaard geheim.