VRT
Volledig scherm
© VRT

Eddy Planckaert geeft verstek voor ‘De Slimste Mens’ na hoogrisicocontact

TVErik Van Looy (59) werd eerder al vervangen door Bart Cannaerts (41) nadat bleek dat ‘De Slimste Mens’-presentator zelf besmet was met het coronavirus. Ondertussen moet ook Eddy Planckaert (63) noodgedwongen afzeggen. Vlak voor de opnames had deze laatste een hoogrisicocontact en als gevolg moet Eddy in quarantaine.

6 reacties

 • gaston bergmans

  1 maand geleden
  lopen we niet allemaal risicocontact , hij maakte volgens mij kans om dat spel te winnen den eddy wat een kerel
 • Germain De Block

  1 maand geleden
  Wat een geluk voor het programma.
 • Guy Soetewey

  1 maand geleden
  Dat is normaal toch
 • rudy bryssinck

  1 maand geleden
  Voor die éne keer dat hij zal deelnemen zullen we hem niet missen Blijf maar op uwe chateau
 • Huguette Gauthier

  1 maand geleden
  spijtig eddy goed herstel de slimste mens is ook niet meer wat het geweest is veel te veel onbekenden
 1. Grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice of Holland’: bandleider bekent en stapt op, klacht ingediend tegen jurylid Ali B
  Play
  TV
  8

  Grensover­schrij­dend gedrag bij ‘The Voice of Holland’: bandleider bekent en stapt op, klacht ingediend tegen Ali B

  ‘The Voice of Holland’ wordt voorlopig opgeschort in Nederland, dat hebben zender RTL en producent ITV besloten. Die beslissing werd genomen na meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. “De aantijgingen zijn zeer ernstig en schokkend en waren niet bekend bij RTL”, valt er te lezen in een verklaring. Het zou gaan om meerdere personen. Bandleider Jeroen Rietbergen (50), vriend van Linda De Mol, heeft zijn betrokkenheid intussen bekend en is opgestapt. Er zou ook klacht ingediend zijn tegen jurylid Ali B (40).
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.