Michel Van den Brande

februari 2016
Volledig scherm
Michel Van den Brande februari 2016 © Kristof Ghyselinck

"Durfde weer niet in mijn auto gaan zitten": Michel uit 'The Sky Is The Limit' steeds vaker geplaagd door angstaanvallen

Michel Van den Brande uit 'The Sky Is The Limit' heeft een grote mond, maar vanbinnen wordt hij verteerd door angsten. "Gisteravond weer een optreden gemist door mijn stomme angstaanvallen", lezen we op zijn Facebookpagina. "Durfde weer niet in mijn auto zitten, mijn voeten zou ik hebben afgekapt. Pfff, ik ben dat zo beu. Als mij iemand daarvan kon afhelpen, dat zou me veel waard zijn."

5 reacties

 • jan kop

  5 jaar geleden
  Ik wil met michel wel eens een pint pakken,begrijp hem, recent heb ik dit ook als normale zelfstandige mens,kinderen,..het is niet te verklaren. mijn vrouw is zelfs nt op de hoogte..
 • Marlou Ebbel

  5 jaar geleden
  Ik heb al jaren een angsstoornis.Ook door een slechte jeugd.Het is zelfs zo erg dat ik daardoor mijn baan beniet kwijtgeraakt.Elke dag is het moeilijk en zelfs de simpelste taken zijn lastig.Veel mensen snappen het niet.Het belemmert je leven echt enorm.
 • Stan Vankoo

  5 jaar geleden
  Zo komt die vent ook weer eens in de media! Zeer relevant nieuws!
 • JOHAN Goossens

  5 jaar geleden
  afhelpen , van uwen auto ?ik wil u er wel vanaf helpen genezen - heel dat mediacircus is niet voor alle mensen bestemd , ik denk dat wanneer ge niet een kruising -narcist-egoist zijt dat ge daar problemen meekrijgt
 • Francinne Declerque

  5 jaar geleden
  ik wens he niemand toe, maar die new age therapie tegen angstaanvallen helpen uiteraard niet. Als hij er niet op te regelmatige basis last van heeft kan hij evengoed een temesta of twee nemen. Of op lange termijn een ssri, maar dan gaat hij nog bijkomen en dat is niet meer wenselijk voor zijn gezondheid.