Böhmermann haalde zich met zijn satirisch programma de woede van Turks president Erdogan op de hals.
Volledig scherm
Böhmermann haalde zich met zijn satirisch programma de woede van Turks president Erdogan op de hals. © EPA

Duitse satiricus Böhmermann op 12 mei opnieuw op tv

Rel met ErdoganDe 35-jarige Duitse komiek Jan Böhmermann zal op 12 mei opnieuw op tv te zien zijn met 'Neo Magazin Royale', zijn satirische televisieshow. Dat heeft hij via Facebook bekendgemaakt.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Turkije houdt Duitse journalist aan in Istanboel

  Turkije houdt Duitse journalist aan in Istanboel

  De Turkse autoriteiten hebben een journalist van de Duitse openbare omroep ARD in de luchthaven van Istanboel aangehouden en toegang tot het land ontzegd. Journalist Volker Schwenck wilde doorreizen naar de Turks-Syrische grens. Bondskanselier Merkel stelt alles in het werk om de man vrij te krijgen. Het incident is een nieuwe test voor de gespannen Turks-Duitse relaties na het incident rond het satirisch gedicht van tv-figuur Jan Böhmermann.
 1. Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst
  Play

  Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst

 2. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?