'Familie'
Volledig scherm
'Familie' © Medialaan

Duidelijkheid in 'Familie', Guido is dan toch dood

TVHet was de vraag die vrijdag bij elke 'Familie'-fan op de lippen brandde: leeft Guido Van den Bossche of niet? Na vanavond is er duidelijkheid, want Guido is wel degelijk dood. Al blijven er wel een heleboel andere vragen.

8 reacties

 • JOHAN VLEIRICK

  5 jaar geleden
  Spannende nieuwe verhaallijn! Ik ben benieuwd wat er nog allemaal uit de bus zal komen!
 • J. VAN SCHUERBEECK

  5 jaar geleden
  Te belachelijk om daar woorden aan te verspillen. Doek dat boeltje op.
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Misschien komen we dat wel nooit te weten, Sandy. Dit is een ramp.
 • Lieve Ceunen

  5 jaar geleden
  Jammer had graag een wederopstanding gezien
 • Lieve Ceunen

  5 jaar geleden
  Jammer had graag een wederopstanding gezien
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.