Big Brother - Jill, Michel, Julie / Mike, Liese, Nick / Zoey, Matt, Naomi
Volledig scherm
Big Brother - Jill, Michel, Julie / Mike, Liese, Nick / Zoey, Matt, Naomi © RV

Dubbele verrassing bij ‘Big Brother’: de bewoners worden opgesplitst in twee kampen en iedereen kan genomineerd worden

Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ‘Big Brother’. Van een huismeester - en de bijhorende immuniteit - is vanaf nu geen sprake meer en dankzij een spelletje is het huis ook nog eens opgesplitst in een ‘rijk’ en een ‘arm’ gedeelte...

 1. Wie stoot door naar de Battles? Dit waren de laatste Knockouts in ‘The Voice Van Vlaanderen’
  TV
  5

  Wie stoot door naar de Battles? Dit waren de laatste Knockouts in ‘The Voice Van Vlaanderen’

  Tijdens de laatste Knockouts werd bepaald wie de laatste talenten zijn die doorstoten naar de Battles in ‘The Voice van Vlaanderen’. Elke coach koos 5 kandidaten uit zijn eigen team, met de optie om daarbovenop één talent stelen uit een ander team. “Koen, jouw stoel is nog altijd leeg dus ik kijk vooral naar jou”, lacht Niels na zijn knockout. Kon hij Koen Wauters op de valreep overtuigen om op de stealknop te duwen? Hier kan je alle optredens van de avond opnieuw bekijken.
 2. Catherine Van Eylen presenteert ‘Sportweekend’ als eerste vrouw in 60 jaar: “Ik voel me steeds minder eenzaam in die mannenwereld”
  TV
  10

  Catherine Van Eylen presen­teert ‘Sportweek­end’ als eerste vrouw in 60 jaar: “Ik voel me steeds minder eenzaam in die mannenwe­reld”

  Het laatste mannenbastion op de VRT is gevallen. Voor de allereerste keer in ruim 60 jaar mocht met Catherine Van Eylen gisterenavond een vrouw Sportweekend presenteren. Volgens de presentatrice zijn er serieuze stappen gezet om de gelijkheid tussen mannen en vrouwen op het scherm waar te maken. “Al zouden we daar eigenlijk niet meer moeten over praten.”
 3. Cath Luyten klopt aan bij Kris en Yves in ‘Buurman, wat doet u nu?’: “Ze zijn nog steeds diezelfde grote charmeurs”
  TV
  3

  Cath Luyten klopt aan bij Kris en Yves in ‘Buurman, wat doet u nu?’: “Ze zijn nog steeds diezelfde grote charmeurs”

  Vanaf woensdag 5 mei is Cath Luyten te zien op Eén met een nieuw seizoen van ‘Buurman, wat doet u nu?’. In deze nieuwe reeks gaat ze zes keer op bezoek bij unieke Vlaamse persoonlijkheden om te koesteren in ons collectieve geheugen.’Buurman, wat doet u nu?’ staat dit seizoen dus vooral voor hoe gaat het nog met u? Met die vraag mag Cath aankloppen bij Sien Eggers, Stefan Everts, Sandra Kim, Petra De Sutter, Benny Claessens én Kris & Yves.
 1. Alloo bezoekt verwoede verzamelaars: "Al 5.687 keer naar Scherpenheuvel gereden"

  Alloo bezoekt verwoede verzame­laars: "Al 5.687 keer naar Scherpen­heu­vel gereden"

 2. De Queen wordt 95 jaar, maar het wordt een feestje in mineur
  Play

  De Queen wordt 95 jaar, maar het wordt een feestje in mineur