De nieuwe reeks 'A Very British Scandal' doet het nodige stof opwaaien in het VK.
Volledig scherm
De nieuwe reeks 'A Very British Scandal' doet het nodige stof opwaaien in het VK. © BBC / Blueprint Pictures

Drie seksscènes op amper 30 minuten: Britse kijkers verslikken zich in nieuwe BBC-serie

TVHet Verenigd Koninkrijk raakt maar niet uitgepraat over ‘A Very British Scandal’, een nieuwe miniserie van de BBC. De eerste aflevering van de reeks was dan ook amper op de buis, of er ontstond een stroom van verontwaardiging omdat er op amper 30 minuten tijd al drie erotische scènes de revue passeerden. “Ik probeer het einde van de uitzending te halen. Maar mijn god, dit gaat er toch over?”

7 reacties

 • Carlo Landzaat

  1 jaar geleden
  We zijn toch 2021 he? Ik dacht dat de seksuele revolutie in de jaren 1970 al was... Een schrijver/scenarist mag geen taboes hebben om vrij te schrijven en verfilmen. Niet uw smaak? Kijk dan naar iets anders.
 • Chris Ysebaert

  1 jaar geleden
  Er is helemaal niets te zien, het wordt allemaal heel zedig weergegeven. Trouwens de high society had weinig anders te doen dan fuiven en vossen.
 • Ronald Van Beneden

  1 jaar geleden
  Hallo, er zijn knopjes op de afstandsbediening om te zappen naar ander zenders. Radio Vaticaan bijvoorbeeld.
 • freddy de keyzer

  1 jaar geleden
  Hahaha ! Menen die dat nu ? Net als ademen, eten, slapen hoort seks bij het leven. Ga er dan in godsnaam volwassen en niet bekrompen mee om ! Al die hypocrieten als het op seks aankomt ! Net of zij doen het niet ! Haal dit stante pede uit de taboesfeer. Met de dood gaat men ook zie krampachtig om, en het is ook deel van ons bestaan. Wees ruimdenkender. Het is een deel van ons zijn, ons wezen.
 • Alexandre Goyens

  1 jaar geleden
  Dit moet METEEN van de schermen gehaald worden! Straks gaat men nog diversiteit en democratie beginnen tonen ook nog! Waar gaat de wereld naartoe!
 1. Kijkers in shock na docu over borstvoeding bij volwassenen: “Onvoorstelbaar dat dit uitgezonden mag worden”
  TV

  Kijkers in shock na docu over borstvoe­ding bij volwasse­nen: “Onvoor­stel­baar dat dit uitgezon­den mag worden”

  Het Verenigd Koninkrijk raakt maar niet uitgepraat over ‘Breastfeeding My Boyfriend’, een nieuwe documentaire over borstvoeding bij volwassenen die deze week werd uitgezonden door Channel 4. De bedoeling van de uitzending was het doorbreken van alle taboes die er nog zijn, maar dat zagen de kijkers duidelijk anders in: op sociale media ontstond een storm van kritiek en werden zelfs formele excuses geëist van de zender.
 2. “Ik moest weten wat zich écht in die caravan had afgespeeld”: Dina Tersago over ongeziene oorlog in ‘Boer zkt vrouw’
  PREMIUM
  TV

  “Ik moest weten wat zich écht in die caravan had afgespeeld”: Dina Tersago over ongeziene oorlog in ‘Boer zkt vrouw’

  Drama in ‘Boer zkt vrouw’. De drie vrouwen van hoefsmid Raphaël (26) stonden op het punt om hun boeltje te pakken na een verdachte nacht in zijn caravan. Gelukkig was daar Dina Tersago (44) die de gemoederen iéts wist te bedaren. Aan ‘Dag Allemaal’ vertelt ze hoe zij die explosieve ruzie heeft beleefd, wiens verhaal ze gelooft en hoe het nu met boer Raphaël gaat. “Hij had iets héél anders verwacht van zijn deelname.”
 3. “Dit is niet sexy, maar smerig”: kijkers verslikken zich in nieuwe reeks vol naakt, brutale seks en overmatig drugsgebruik
  TV

  “Dit is niet sexy, maar smerig”: kijkers verslikken zich in nieuwe reeks vol naakt, brutale seks en overmatig drugsge­bruik

  De nieuwe BBC/HBO-reeks ‘Industry’ zorgt in het Verenigd Koninkrijk en Amerika voor de nodige beroering. Hoewel de serie gepresenteerd wordt als een drama over de financiële sector, zijn veel kijkers van mening dat ‘Industry’ meer weg heeft van een expliciete pornoreeks. Van full frontal-naakt, over stomende seksscènes tot drugsgebruik met fatale gevolgen: alles wordt in beeld gebracht. “Meer bankieren, minder bonken”, reageren kijkers nu op Twitter.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. “Zijn dat kleine kinderen of zo?”: ex-kandidaten ‘Boer zkt vrouw’ reageren op ruzie bij boer Raphaël
  Showbits
  15

  “Zijn dat kleine kinderen of zo?”: ex-kandidaten ‘Boer zkt vrouw’ reageren op ruzie bij boer Raphaël

  Vorige week zagen we in ‘Boer zkt vrouw’ hoe presentatrice Dina Tersago moest ingrijpen op het erf van boer Raphaël. De sterke connectie tussen hem en kandidaat Jasha zorgden bij de andere twee dames voor jaloezie. Tijdens een confrontatie bij de caravan, ontaarde het gesprek snel in een heftige ruzie. Een situatie die elke boer zou kunnen overkomen, of heeft boer Raphaël het verkeerd aangepakt? Showbits-reporter Senne sprak met ex-kandidaten Kim en William om te vragen hoe je ‘Boer zkt vrouw’ het best aanpakt.