De auto van Roxanne explodeerde maandagavond in 'Thuis'.
Volledig scherm
De auto van Roxanne explodeerde maandagavond in 'Thuis'. © Eén

Drama in ‘Thuis’: Jacques maakt nieuw slachtoffer

TVDe ‘Thuis’-kijkers werden maandagavond getrakteerd op een nieuwe portie drama. Wolf in schapenvacht Jacques (Peter Van De Velde) liet namelijk de wagen van Roxanne (Eve Van Avermaet) exploderen. En dat betekende meteen het einde van het personage.

4 reacties

 • Geert Van de Moortele

  1 maand geleden
  Het personage van Jaak is totaal uit de lucht gegrepen en onwerkelijk: empathie past niet bij een narcist en psychopaat.
 • Ann Verschueren

  1 maand geleden
  Frank Deboutte, zeer juist verwoord. Ruzies en roepen en tieren naar mekaar maakt het volledig. Ook ik verlang naar de mooie series van vroeger, weliswaar minder spectaculair, maar wel ontspannender, wat tv eigenlijk zou moeten zijn.
 • jeannine truyts

  1 maand geleden
  hét drama van 'thuis' is net dat het een echt drama geworden is; afvoeren ! NONKELJEAN
 • Frank Deboutte

  1 maand geleden
  ... ‘leuke’ tv in de vooravond op onze openbare zender! Faillisementen, woningbranden, onverzekerd zijn, kanker, moord, adopties die niet kunnen doorgaan, drugs, volop op café gaan terwijl de horeca overal gesloten is... Om je totaal te ontspannen! ‘k Krijg echt heimwee naar vroegere tijden met series die ontspannend waren, waarmee we nog eens konden lachen, die gingen over vriendschap, trouw, liefde, enz. ... Dan vraagt men zich af hoe het komt dat veel mensen gestresseerd raken!
 1. De Mol 2021 is of een getrainde atleet of een duikster en blijft de troep genadeloos bestelen
  TV
  3

  De Mol 2021 is of een getrainde atleet of een duikster en blijft de troep genadeloos bestelen

  Vijf weken ver en de toekomstige winnaar of winnares van ‘De Mol’ moet het voorlopig stellen met een magere geldpot van welgeteld 14.600 euro. Net geen 50.000 euro werd al verkwanseld, verspild, verloren. Mede dankzij het zeer lepe spel van ‘De Mol’. Van die Mol weten we nu ook dat hij of zij een waterrat is ofwel erg fors getraind is. Niet iedereen houdt immers net geen drie minuten onder water zijn adem in. ‘De Mol’ wel! En dus wijzen we met plezier naar voetballer Lennart als grootste kanshebber. Tenzij Annelotte een -valse- waterrat is... Zij weigerde immers de waterproef te doen.
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge