'Temptation Island: Love or Leave': 'gewoon Donna' en Jimi.
Volledig scherm
'Temptation Island: Love or Leave': 'gewoon Donna' en Jimi. © SBS

Drama, gebroken/gelijmde harten en de verrassende bekentenis van Bert: dit was aflevering tien van ‘Temptation Island: Love or Leave’

TVOndertussen worden de koppels al anderhalve week geconfronteerd met verleiding, en dat begint voor sommigen echt wel door te wegen. Aflevering tien is aangebroken, en die zag er zo uit!

0 reacties

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Al in 24 landen op nummer één: Zuid-Koreaanse serie ‘Hellbound’ is de nieuwe ‘Squid Game’
  TV

  Al in 24 landen op nummer één: Zuid-Koreaanse serie ‘Hellbound’ is de nieuwe ‘Squid Game’

  De nieuwe Zuid-Koreaanse fantasy-horrorserie ‘Hellbound’ van Netflix is in één nacht tijd een wereldwijd fenomeen geworden. Daardoor ziet het ernaar uit dat ‘Hellbound’ zijn voorganger ‘Squid Game’ van de troon heeft gestoten als meest bekeken Zuid-Koreaanse tv-show van de maand. Volgens FlixPatrol had de serie slechts één dag nodig om de populairste show van het moment te worden in 24 verschillende landen, waaronder Korea, Hongkong, Mexico en Saoedi-Arabië. Ook in ons land staat de nieuwe reeks op de eerste plek in de Netflix Top 10.
 1. The Starlings brengen intieme versie van 'Adventure of a Lifetime' in ‘Liefde voor Muziek’-special
  Play
  TV

  The Starlings brengen intieme versie van 'Adventure of a Lifetime' in ‘Liefde voor Mu­ziek’-special

  Op vrijdagavond staat er een speciale uitzending van ‘Liefde voor Muziek’ op de planning. In de special, die volledig in het teken staat van van Rode Neuzen, zingen Regi Penxten, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Vanlaet en Tom Dice en Kato van The Starlings geen covers van elkaars hits. Het zijn namelijk zeven veerkrachtige jongeren die de playlist bepalen. The Starlings wagen zich alvast aan een intieme versie van ‘Adventure of a Lifetime’ van Coldplay.
 2. Prinses Delphine over deelname aan ‘Dancing With The Stars’: “Of de koninklijke familie gaat kijken? Ik ga niemand verplichten”
  Royalty

  Prinses Delphine over deelname aan ‘Dancing With The Stars’: “Of de koninklij­ke familie gaat kijken? Ik ga niemand verplich­ten”

  Op 4 december gaat de danswedstrijd ‘Dancing With The Stars' opnieuw van start. Met als opvallendste deelnemer Delphine van Saksen-Coburg, prinses van België (53). In de krant ‘Het Nieuwsblad’ vertelt ze dat de wedstrijd haar best wel angst inboezemt. “De laatste keer dat ik danstraining kreeg, voelde ik me een onwennige neushoorn in een tutu.”