Streamz Logo
Volledig scherm
Streamz Logo © DPG Media

DPG Media en Telenet lanceren ‘Vlaamse Netflix’ Streamz

TVHet is zover: de Vlaamse streamingdienst van Telenet en DPG Media krijgt concrete vorm. De twee bedrijven spraken eerder dit jaar de intentie uit om samen een joint-venture op te richten om een nieuw lokaal streamingplatform met Vlaamse en internationale content te lanceren. De Europese Commissie heeft vandaag daarvoor haar goedkeuring gegeven. Het platform zal Streamz gaan heten.

29 reacties

 • Sonny Aisin

  1 jaar geleden
  Hoor ze allemaal bezig over hun fantastische netflix. Eerlijk gezegd... ook veel oude brol op terug te vinden hoor. Beter eens kijken naar prime en binnenkort disney+ ... allebei aan 3€ per maand.
 • Ramon Simon

  1 jaar geleden
  Om naar dee NL, franstalige, duitse, national geographic, discovery en eurosport zenders te kijken heb je nog steeds kabel nodig. Mocht ik die zenders lindear via een streamingdienst zien dan zei ik mijn kabelabonnement direct op. Bijna 30 euro voor kabel tv en je krijgt niets en nieuwe show pas als laatste.
 • Ja Rodrigus

  1 jaar geleden
  Het zal rap opgekocht worden moest het iets of wat betekenen
 • Patrick De paepe

  1 jaar geleden
  Ik blijf lekker bij netflix..heel tevreden over en sedert ik bij Orange ben voor tv,internet en telefoon waarbij ik veel goedkoper zit dan proximus en telenet loopt alles vlekkeloos en veel meer dan dat ik bij telenet en proximus had.
 • David De Geyter

  1 jaar geleden
  Dit is er ver over. Met onnozelheden afkomen maar die sportliefhebbers kunnen geen Belgische voetbal meer zien. Heb abo al opgezegd en binnenkort vliegt Telenet ook buiten!
 1. 
RECENSIE. ‘La Casa de Papel 5.2’: “Een emotioneel adieu”
  TV
  2

  RECENSIE. ‘La Casa de Papel 5.2’: “Een emotioneel adieu”

  De makers van ‘La Casa de Papel’ hebben genoeg met de voeten van hun fans gespeeld. Het langverwachte vijfde seizoen werd niet alleen in twee delen opgesplitst, waartussen een radiostilte van maar liefst drie maanden gaapte, deel één bevatte ook één van de meest schokkende momenten uit de geschiedenis van de Netflix-hit. Of u in dit slotstuk nog meer emotionele uppercuts zult moeten incasseren? Of het vanaf hier enkel beter wordt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.